promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka megtette a nagy bejelentést, 28 évet kellett várniuk erre a magyaroknak
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka nagy dologra készül, ez hatalmasat fog robbanni.

Majka már többször is elmondta, hogy hamarosan szeretné abbahagyni a tévézést, de a TV2 mindig olyan izgalmas projektekkel rukkol elő, amiknek sosem bír ellenállni. Úgy tűnik, hogy a csatorna ismét egy olyan ötlettel kereste meg a rappert, aminek nem tudott nemet mondani – ráadásul az egyik legjobb barátját, Pápai Jocit is érinti a dolog, szóval igazi vizuális csemege vár a nézőkre.

Már egy ideje bejelentésre került, hogy visszatér Rózsa György 1994 és 1995 között vetített, Magyarországon már-már klasszikusnak nevezhető műsora, a Zsákbamacska, de most helyette Majka és Pápai Joci lesznek a műsorvezetők, Pap Dorci pedig a segítőjükként fog feltűnni. Az eddig megjelent képek alapján rengeteg mókás pillanatot láthatunk majd, most pedig az is kiderült, hogy pontosan mikor.

Majka bejelentette a közösségi oldalán, hogy a Zsákbamacska március 13-tól lesz látható a TV2-n.

A Zsákbamacska minden hétköznap este 19:50-től kezdődik a csatornán. Az előzetes információk alapján nagyon eseménydús és izgalmas lesz, hiszen állítólag közel 60 játékot próbálhatnak ki a játékosok a műsorban, Majkáék pedig alkudozni fognak velük, hátha valaki esetleg az ismeretlen nyereményt választja, és a szerencsére bízza, hogy mivel megy haza – meg persze már csak Majka és Pápai Joci humora miatt is érdemes lesz nézni a programot.

Az eddigi visszajelzések alapján a nézők már nagyon izgatottak, hogy 28 év után végre visszatér a Zsákbamacska, ráadásul Majkával és Pápai Jocival – szóval elég valószínű, hogy ismét nagyot fog durrantani a TV2 ezzel a műsorral.

Itt lehet megtekinteni Majka bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás