promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő fotó került ki Majkáról, tényleg ilyen valójában a rapper?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka rajongói alig hisznek a szemüknek.

Majka többször is elmondta már, hogy lassan hátat szeretne fordítani a televíziózásnak, mivel úgy érzi, hogy mindent elért benne, amit szeretett volna. Ehhez képest szinte folyton a képernyőn van, hiszen a TV2 mindig talál neki egy olyan műsort, amire egyszerűen nem tud nemet mondani – a hamarosan érkező Zsákbamacska is ilyen, amiben az egyik legjobb barátja, Pápai Joci lesz a műsorvezetőtársa.

A közösségi oldalán már elárulta Majka, hogy véget ért a Zsákbamacska forgatása, és nagyon jól érezték magukat közben Pápai Jocival, illetve Papp Dorcival is. Valószínűleg a közönség is élvezni fogja a rapper műsorát, hiszen az eddig közzétett képek alapján lesz benne pár mókás, felejthetetlen pillanat, amit semmiképp sem szabad majd kihagyni – lesz köztük pár egészen döbbenetes is.

Majka nemrég ismét megosztott egy fotót a Zsákbamacskából, ráadásul sikerült rendesen meglepnie a rajongóit a felvétellel, hiszen a legtöbben sose hitték volna, hogy egyszer rózsaszín bundában és kalapban fogják látni a kedvencüket, aki ebben a szerelésben pontosan úgy néz ki, mint egy középkategóriás amerikai rapper, vagy egy mezei strici, aki épp jött begyűjteni a pénzt.

„Hiába na!! Sokáig nem lehet hazudni magadnak…”

– írta Majka a meghökkentő képhez, mintha ezzel csak azt akarná jelezni, hogy ez a valódi arca.

A felvételen érthető módon még Pápai Joci is furcsán néz a barátjára, akinek amúgy talán nem is áll olyan rosszul ez a stílus, hiszen ő mindig is bevállalós volt, ennél bevállalósabb ruhakölteményt pedig keresve se találhatna magának az ember – alig várjuk, hogy „akció” közben is láthassuk a rózsaszín párducnak öltözött Majkát a hamarosan érkező Zsákbamacska című műsorban.

Itt lehet megnézni Majka fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás