promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megalázták Tóth Gabit, zokogva hullott szét a kamerák előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi persze egyre edzettebb, és a TV2-nél, valamint az életben is jól bírja a támadásokat.

Úgy néz ki, most már tényleg kezd lecsengeni Tóth Gabi, valamint Krausz Gábor válása. Persze nem mondhatjuk, hogy az egykori pár között nincsen továbbra is gigászi feszültség, de talán jóval nyugodtabbak az indulatok, mint amilyenek az elején voltak.

Elvileg a párosnak alapból is akadtak problémáik, majd hamar kiderült, hogy Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence mellett találta meg a boldogságot. Arról persze még csak találgatások vannak, hol siklott ki az énekesnő és a séf kapcsolata.

Papp Máté Bence ugyebár már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. A rajongók sok mindenben spekulálnak, de azt csak kevesen állítják, hogy már ekkor lehetett valami közöttük. Persze a közös szimpátia valószínűleg az elejétől kezdve meglehetett.

Tóth Gabi láthatóan boldog és kiegyensúlyozott az új párja mellett, akivel sok időt tölt együtt. A rajongók többsége örül az énekesnő új szerelmének, de vannak, akik bírálják őt, hogy túl gyorsan lépett tovább. Krausz Gábor közben új fejezeteket nyitott meg az életében. Most egy új luxus-szállodalánc gasztronómiai koncepcióján fog dolgozni, és a TV2-n a Dancing with the Stars új évadát is bevállalta Mikes Annával. Közben a szintén TV2-s Séfek séfében is lehet szurkolni neki, hogy végre az ő egyik mentoráltja legyen a győztes.

Tóth Gabi most a Sztárban Sztár Leszek! zsűrijében foglal helyet, de anno még az RTL Klubnál volt, ahol az X-Faktorban igyekezett csúcsra juttatni a tehetségeket.

Anno az RTL Klub (akkor még az volt, most ugye sima RTL) tehetségkutatójában olyanok foglaltak mellette helyett a mentori székben, mint Szikora Róbert, Geszti Péter, és Alföldi Róbert. Utóbbival Tóth Gabi a színházban is együtt dolgozott, és szerepelt a A PassioXXI-ben, valamint a Hegedűs a háztetőnben.

„Amikor az X-Faktorban együtt voltunk mentorok, Tóth Gabi a mentortársunk volt, (...) Egyszer Zokogva jött be a Faktorba. Azt mondta: >>>Borzasztó, hogy beszélt velem az Alföldi!<<<”

- idézte a Femina Geszti Pétert, aki a Viasat 3 új talkshowjába hívta meg Alföldi Róbertet.

A rendező természetesen kedvelte Tóth Gabi, de a próbákon senkivel sem tett kivételt. Azóta az énekesnő ugyebár eléggé megedződött, és a Sztárban Sztár Leszek! műsorában is harciasan megvédi magát, ha kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás