promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalosan vége: Krausz Gábor elhagyja az országot és máshol épít bázist, teljesen újra akarja kezdeni és vissza sem néz
Borítókép:  Youtube - Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nem bír az országban maradni, így döntést hozott a sztárséf, nem néz többé vissza.

 

Krausz Gábor nemrégiben egy sokat sejtető fotóval sokkolta rajongóit: egy csodálatos ausztriai tájról jelentkezett be, a kép címének pedig azt adta, hogy New chapter (új fejezet). A találgatások egyből beindultak, azon Gábor nem hagyta sokáig őrlődni a rajongóit és tiszta vizet öntött a pohárba, azonban ennek sokan nem fognak örülni.

Igen, a hír igaz, Ausztriába költözik és ott kezd új életet.

Azonban természetesen nem fordít teljesen hátat Magyarországnak. A kislánya, Hannaróza örökre ide köti és a lehető legtöbb időt szeretné vele tölteni, így a kétlaki élet mellett tette le a voksát: mindkét helyen fenntart majd egy bázist.

Gábor a belevaló hozzáállásával sorban lepi meg az embereket, mintha eddig Tóth Gabi miatt mondott volna le kiváló lehetőségekről. Az első megdöbbenést a Dancing with the Stars-os szereplése okozza, most pedig hirtelen fejest ugrik az ismeretlenbe és belevág egy ekkora kalandba.

Némi hátszele azért lest a sztárséfnek, hiszen élt már külföldön, a mostani helyre pedig régi ismerősök hívták. Gábor úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy sokáig saját éttermet akart, de a logikus döntés az, hogy egy ekkora kaliberű dolog előtt még jobban megismerje a szakmáját.

Tervei között egyelőre az szerepel, hogy hetente csupán 1-2 napot lesz külföldön, mivel hiába Tóth Gabi és a Fricskás Papp Máté Bence viszonya, neki

az elsődleges és legfontosabb titulusa az, hogy édesapa.

Krausz Gábort executive sef-nek alkalmazzák, ami nagyjából egy éttermi karmester: ő fogja felépíteni a hotellánc gasztronómia koncepcióját és találja ki az étlapot, valamint az azon szereplő ételeket és párosításokat.

Egyébként a Hilaris Hotels-ben fog dolgozni, amely több youtube csatorna szerint is toronymagasan benne van a top 10 legszebb ausztriai hotelben, így a séf igazán prémium körülmények között tud majd alkotni és remélhetőleg túllendülni a múlt sérelmein.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás