promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem ez volt az első, Krausz Gábor döbbenetes vallomást tett
Borítókép:  Youtube - pajzansubtitles7007
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most napvilágra került néhány régebbi elfeledett próbálkozás.

Fenekestül felfordult az élete Krausz Gábornak az utóbbi időben, alig talál valamiben állandóságot a sztárséf. Néhány hete támasza, partnere, kedvese, szerelme, az énekesnő Tóth Gabi bejelentette, hogy vége és ezután szinte órákkal később már fel is vállalta új kapcsolatát Papp Máté Bencével. A Fricska nevű táncegyüttes alapító táncosa elcsavarta az énekesnő fejét, a szakítás után néhány nappal már szerelmesen andalogtak. Elvileg nem a válás bejelentése után kezdődött a kapcsolatuk, hanem Gabi már korábban is közel került a fiúhoz, Gábor ezt azonban a családjuk egysége és szentsége miatt még megbocsájtotta volna.

Most újabb titok lepleződött le, Krausz Gábor tett vallomást egy régebbi esetről.

Jelenlegi figyelmét a Dancing with the Stars-ra való készülődés foglalja le és valószínűleg ez most kifejezetten jót tesz ebben az őrült helyzetben, legalább a próbák alkalmával el tud kicsit vonatkoztatni a fennáló helyzettől.

Ezzel kapcsolatba árult el egy igen izgalmas tényt: a csatorna már korábban is kereste Kruszt a táncos műsorral kapcsolatban, azonban eddig minden alkalommal visszautasította őket.

Ahogyan Gábort ismerjük, könnyedén lehet, hogy a döntésének hátterében a felesége iránti tisztelet állt, nem tudta volna elképzelni, hogy más nőhöz ilyen intim közelségbe kerüljön.

Most azonban már nem volt oka arra, hogy visszautasítsa a felkérést és boldogan igent mondott. Szemmel láthatóan táncos partnere mellett kivirult, Annával elképesztő kémia van közöttük és tökéletesen tudnak egymással, együtt működni.

Gábor kifejezetten visszahúzódó férfi, többször elmondta hogy nehezen nyílik meg, így Annának kagylóként kell őt feltörnie, sok dicsérettel, türelemmel és kellő határozottsággal.

Túlzás nélkül egy egész ország szurkol most Krausz Gábornak, nem lepődnénk meg, ha ő nyerné meg a műsort.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás