promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai fordulat Sydney van den Bosch válásában, könnyek között vallott a Szerencsekerék szépsége
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch kitálalt arról, hogy valójában miért válnak el a férjével.

Egymás után jelentik be a válást a hazai celebvilágban: mondhatjuk, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor indította el ezt a lavinát, hiszen rögtön utána Király Viktor és Virág Anita is közölte, hogy tönkrement a házasságuk, majd Dudás Miki és Szigligeti Ivett sokkolta az embereket, és most a Szerencsekerék szépsége, Sydney van den Bosch könnyek között tudatta, hogy ők is a válás mellett döntöttek Egerszegi Tamással.

Sydney és férje mind ez idáig törekedtek arra, hogy a magánéletük ne kerüljön kirakatba, de most nem tudják elkerülni, hogy egy darabig ne szerepeljenek a bulvárlapok címlapjain. A Szerencselány a hot! magazinnak beszélt arról, hogy bár már jól van, de nyilván nagyon megviselte a szakítás.

Most drámai fordulatot vett a modell és a labdarúgó válása, ugyanis kiderült, hogy Sydney van den Bosch már egy ideje érezte, hogy valami nincs rendben a férjével, és nagyon sokat gondolkozott is rajta, hogyan lehetne megmenteni a házasságukat, de végül kénytelen volt belátnia, hogy ez az egész már menthetetlen, és ki kellett mondani, hogy "Igen, valóban elválok".

„Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam”

- nyilatkozott a TV2 sztárja.

Úgy tűnik, Sydney és Tamás házassága akkor működött jobban, amikor külön éltek, ugyanis volt egy olyan időszak, amikor a focistát hosszabb időre vidékre szólította a munka. Aztán összeköltöztek, és ismét igaznak bizonyult a mondás, miszerint lakva ismerszik meg az ember. Sydney elmondása szerint elfejlődtek egymás mellett, be kellett látnia, hogy két teljesen különböző emberek Tamással, akik eleinte vonzottták egymást, de a későbbiekben ez már nem működött.

„Két olyan embernek, akiknek teljesen más a véleményük, már okoz némi fejtörést, hogyan éljenek együtt”

- vallotta be Sydney, ami tekinthető egyfajta beismerésnek is, miszerint túlságosan hamar ugrottak bele a házasságba.

Persze nem arról van szó, hogy Sydney és Tamás ne szeretnék egymást, csak lehet, elkapkodták a közös jövőjük építését. A Szerencsekerék szépsége elmondása szerint békésen, és nagyon nehezen mondták ki a szakítást.

„Ha az ember szakításról beszél, akkor azt képzeli, hogy ott tányértörés, káromkodás, veszekedés zajlik. Itt ez nem volt. A legnehezebb úgy hozni meg egy döntést, hogy ülünk egymással szemben, szeretjük egymást, közös a múltunk, talán részben a jövőnk is a két kutyánk miatt - ez még nincs letisztázva -, és ki kell mondanunk olyan dolgokat, amiken nem tudunk változtatni. Sokkal nehezebb így egy válás, mint ha haragudnánk egymásra. Harag egyikőnkben sincs. Minden korábbi kapcsolatomban volt ok, de itt csak az elhidegülés. Keresem, hogy mi vezetett idáig, de az a legbosszantóbb, hogy nem tudok megfogalmazni konkrétumot. Az biztos, hogy Sydney egy elképesztően unalmas ember, és elválni is unalmasan fog”

Egerszegi Tamás már el is költözött közös otthonukból, ugyanis Kozármislenybe szerződött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás