promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ledobta a textilt Szigligeti Ivett, bevállalós képek készültek Dudás Miki válófélben lévő feleségéről
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szigligeti Ivett hiányos öltözetű képeitől könnybe lábad a szemed.

Bár már régóta repesgették, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett házassága tönkrement, a felek mind ez idáig igyekeztek menteni a menthetőt. Ám úgy tűnik, most már teljesen eltávolodtak egymástól, ugyanis hivatalosan is bejelentették a válást.

„Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk.A gyerekek persze, közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljük”

- e sorokkal közölte a szakítást Dudás Miki.

Kedvese, Szigligeti Ivett mindössze 18 éves volt, mikor megismerkedett a világbajnok kajakozóval. A modell akkoriban jelentkezett a Magyarország Szépe versenyre, ahol  a felkészítőtáborban a Miss Beauty Face alversenyen harmadik helyezett lett.

A döntőben bejutott a legjobb nyolc közé, majd a verseny után felkérték arra, hogy képviselje hazánkat a Miss Supranational világversenyen, amit 2014. december 5-én rendeztek meg Lengyelországban. 2016-ban újra jelentkezett  a Magyarország Szépe versenyre, ahol bekerült ismételten a legszebb döntős lányok közé. Az emberek akkor ismerték meg szélesebb körben a nevét, mikor Mikivel együtt szerepet vállalt a Nyerő Páros című műsorban.

Nem is olyan régen az RTL kamerái előtt, őszintén arról beszélt, hogy mennyire összetörte lelkileg, hogy nem tudta anyatejjell úgy szoptatni a gyermekeit, ahogy szerette volna. Ez akkora trauma volt a számára, hogy sokszor sírt is miatta.

„Naránál két hónapig küzdöttem, de nem akart beindulni a tejem. A kórházból is úgy engedtek haza a nővérek, hogy megmutatták, miket kell csinálni, hogy kell csinálni, milyen praktikákat vessek be otthon. Addigra már be is gyulladt a cicim. Amiről azt se tudtam, hogy létező dolog, hogy ilyen előfordulhat”

- fogalmazott Ivett.


Szigligeti Ivett nem titkolta, hogy korábban volt mellplasztikája. Évekkel ezelőtt a blogjában írt arról, hogy sokat fontolgatta, halogatta a műtétet, de aztán talált egy olyan helyet, ahol kedvesen meggyőzték arról, hogy ez egy biztonságos beavatkozás; végül megtette ezt a lépést, és azóta is elégedett az alakjával.

Bombasztikus formáit többször is megvillantotta már a közösségi oldalán egy-egy bevállalósabb képen; ezekből szedtünk most össze néhányat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás