promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dudás Miki házassága végleg tönkremehetett? Úgy néz ki, hogy elhagyta a családi otthont
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy végleges a döntés? Dudás Miki információk szerint elköltözött otthonról.

A Promotions is beszámolt róla, hogy nagy valószínűséggel megromlott Szigligeti Ivett és a világbajnok kajakos, Dudás Miki házassága, pedig csak pár hete született meg második közös gyermekük. Korábban is voltak már gondjaik és mélypontok a házasságukban, azonban ezeket mindig rendezni tudták. Azonban most a Blikk információi szerint nagy a baj, hiszen úgy tűnik, hogy Miki elköltözött a családi házból.

A kajakos most forgatta a Farm VIP 3. évadát, és úgy látszik, ott közeli barátságokra tett szert, hiszen - ahogyan azt megírtuk - Reddites olvasók egy nagyon boldog pillanatban készült fotót szúrtak ki, amelyen Miki boldogan puszilja egy, a Farm VIP másik játékosának homlokát, Szarvas Andiét. Míg feleségével közös képeik teljesen eltűntek a saját felületeikről. Itt már azért gyanakodni kezdett a nagyközönség.

A Blikk egyik olvasóriportere így nyilatkozott:

„Korábban mindig együtt jöttek-mentek, sokszor közösen vitték óvodába a kislányukat, avagy indultak családi programokra. Az utóbbi időben azonban Ivett egyedül megy sétálni a gyerekekkel. Talán Miki már nem lakik velük? Ettől függetlenül igyekszik részt venni a gyerekek életében, segíteni a nevelésükben. A kislányt gyakran viszi el, hogy Ivett nyugodtan tudjon a picivel foglalkozni”

A lap megkereste a házaspárt is: Miki azt mondta, minden rendben van, de nem szeretne nyilatkozni, Ivett pedig csak annyit közölt, hogy nem szeretne beszélni a kapcsolatukról. Az egykori sportoló környezetéből többen is megerősítették a lap értesüléseit, azt mondták "Miki, ha szűkszavúan is, már beszélt arról, hogy nem élnek egy fedél alatt".

„Mi is nagyon meglepődtünk, amikor mesélte, hiszen azt hittük, minden rendben van közöttük. Amikor viszont az októberben született kisfiáról kérdeztük, elmondta, nagyon boldog, hogy ismét édesapa lett, de mindezt beárnyékolja az a tény, hogy elköltözött Ivettől”

- fogalmazott Dudás Miki egyik ismerőse.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás