promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tomán Szabinát egy másik férfival fotózták le, sugárzik a boldogságtól az ország egyik leghíresebb üzletasszonya
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabinát rég nem láttuk ennyire boldognak.

Bár a legtöbben a Cápák között-ben ismerték meg, Tomán Szabina már jóval az RTL üzleti showműsora előtt sikeres vállalkozó lett. Persze fiatalabb korában biztos nem gondolta, hogy egyszer egy milliárdos céget fog vezetni, de hozzá kell tenni, hogy tinédzserként még azt sem hitte volna, hogy egyszer modell lesz belőle. 16 éves volt, mikor az iskolából hazafelé menet egy modellügynök leszólította őt, utána pedig hamar kitanulta a szakmát.

Egy évvel később már Rómában, a spanyol lépcsőnél tartott divatbemutatón vonult fel Naomi Campbell-lel, és sok más híres modellel együtt. Tomán Szabina 15 éven keresztül volt divatmodell, és bár imádott világmárkákkal együtt dolgozni, nehezen viselte a sok utazás okozta magányt, és azt, hogy hónapokig nem találkozott a családjával. Így aztán a modellkarrier befejezése után elindította saját vállalkozását, a Toman Lifestyle-t.

Az üzletasszony korábban Árpa Attila felesége volt, akitől nagyobbik lánya, Amira született, míg a kisebbik gyermeke, Szofi édesapja már második férje, Szini Béla, aki szintén az üzleti életben tevékenykedik. Tomán Szabinát rég nem láthattuk a kifutón, most viszont olyan lehetőség jött szembe vele, amit egyszerűen nem tudott visszautasítani.

Merő Péter üzletébe tért be ruhát vásárolni, ahol a tervező felkérte modellnek a szeptember eleji divatbemutatójára, amire természetesen gondolkodás nélkül igent mondott. Az eseményen nem csak Szabina sugárzott a boldogságtól, hanem kisebbik gyermeke, Szofi is; nem csoda, hiszen a fiatal lány még sosem láthatta édesanyját modellként a kifutón.

„Nem én voltam a legmagasabb, a legszebb, a legvékonyabb, és persze a legfiatalabb sem. De csodálatos érzés volt. Egy este erejéig újra modell lehettem. (...) Szofi repkedett örömében. Számára én üzletasszony vagyok és nem egy modell. Hetykén és büszkén megjegyezte, hogy »Anya! Kicsit magasra emelted a lábad miközben léptél«. Péter! Köszönöm neked az élményt! Egyesült benned kedvenc magyar tervezőim kreativitása és precizitása. Kollekciód minden egyes darabja igazi műalkotás”

- írta a közösségi oldalán Tomán Szabina, aki néhány képet is közzétett az eseményről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás