promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos nevet visel Tomán Szabina ritkán látható kamasz lánya, így néz ki a Cápák között üzletasszonyának színes hajú gyermeke
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Tomán Szabina ritkán látható lánya, aki nem véletlenül választott titkos nevet magának.

Tomán Szabina két gyönyörű lánygyermek büszke édesanyja: a kamaszkorú Amira még akkor született, amikor a Cápák között üzletasszonya Árpa Attila felesége volt, kisebbik gyerekének viszont már új párja az édesapja.

Kevesen tudják, de Szabina maga is súlyproblémákkal küzdött az első terhessége alatt, a felesleget aztán egy fehérje-diéta segítségével sikerült leadnia. Ebből született meg a Toman életmód-program, majd 2015-ben megalapította a Toman Lifestyle Kft-t, ami mindössze 5 év alatt egy egymilliárdos franchise-rendszerben működő vállalkozássá nőtte ki magát.

Felmerül a kérdés, hogy vajon a magánéletében, a családjával is olyan, mint az üzleti életben; és miként állnak a gyermekei ahhoz, hogy a szülei ismert emberek? A Story magazin nemrég ezzel kapcsolatban interjúvolta meg Tomán Szabinát, aki elmondta, hogy a délutánok mindig a családról és a gyerekekről szólnak:

„Figyelek rá, hogy a családi idő tényleg családi idő legyen. Ilyenkor tényleg csak a halaszthatatlan dolgok szólhatnak közbe”.

A családanyának kiemelten fontos, hogy gyermekei miként tudják kezelni a népszerűségét. Erről többször is kikérte már nagyobbik lánya, Amira véleményét, akivel megesik, hogy éles kritikákat fogalmaz meg, de azért büszke is az anyukájára; mindazonáltal sosem kérkedik vele. A tinédzser leányzó 2019-ben volt a Mokka vendége édesapjával, Árpa Attilával: a beszélgetés során nemcsak arról beszélt, hogy milyen éneklős videókat oszt meg a TikTok-on, hanem hogy véleménye szerint mennyire hasznos vagy hátrányos ez az alkalmazás.

Tomán Szabina ritkán látható kamasz lánya olyannyira odafigyel a saját identitásának megőrzésére, hogy a közösségi oldalakon is csak titkos néven van fent. Manapság nem is találunk róla friss képet - legalábbis olyat nem, amin az arca is látszódik.

A büszke édesanya több, mint fél évvel ezelőtt osztott meg a saját Facebook-oldalán egy olyan fotót, amin mind a két kislánya látható. Ezen a képen a testvérek kézenfogva sétálnak az utcán, Amira ekkor még szemmel láthatóan a vegyes hajszínt preferálta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás