promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel került elő Tomán Szabináról, nagyon meglepődött a gyönyörű üzletasszony
Borítókép:  youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabina nem úgy reagált, ahogy sokak szerint kellett volna.

A gyönyörű Tomán Szabina modellként kezdte az impozáns karrierjét, majd nem sokkal később rendkívül sikeres üzletasszony lett belőle, akinek sikerült felépítenie a saját birodalmát. Sokan viszont leginkább a Cápák között című műsorból ismerik őt, aminek meghatározó szereplője már hosszú ideje – bár rengetegen meglepődtek azon, mikor kiderült, hogy a híresség mennyi pénzért vállalta el az RTL felkérését:

Tomán Szabina 2005-től egészen 2016-ig volt az ismert rendező és producer, Árpa Attila felesége, született is egy közös gyermekük 2007-ben. Úgy tűnik, hogy a válás ellenére nagyon jó kapcsolatot ápolnak, hiszen még utána is volt közös projektjük – de az egyik 2017-es, közös videójuk olyan kellemetlen volt, hogy sokan kiakadtak miatta az interneten, főleg Árpa Attila egyik rosszul elsült poénja miatt.

Éppen Tomán Szabina termékeiről beszélgetett az üzletasszony és Árpa Attila, mikor felmerült a kérdés, hogyan is változott meg a producer élete a Toman Diet segítségével, mire azt válaszolta az egykori A Nagy Ő, hogy kevesebb gyerektartást kell fizetnie (utalva ezzel arra, hogy jól keres vele az exfelesége) – ezzel a humorosnak szánt megjegyzéssel pedig több kommentelőt is sikerült rendesen magára haragítania.

Többen is megjegyezték, hogy nagyon kellemetlen és tiszteletlen volt Árpa Attila, hogy ilyesmin poénkodott, de volt olyan is, aki szerint még ennél is cikibb volt, hogy Tomán Szabina a meglepődés után hatalmasat nevetett a dolgon, és nem kérte ki magának. Persze a kommentelőknek nincs rálátásuk arra, hogy milyen is az ő kapcsolatuk, de ezek alapján bőven belefér nekik, hogy a gyerektartáson viccelődjenek – és ezzel nincs is semmi gond.

Itt lehet megnézni Tomán Szabináék 2017-es videóját, amiben egyesek szerint néhol olyan Árpa Attila, mintha éppen fegyvert szorítanának a fejéhez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás