promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami súlyos baj van Kulcsár Edináék babájával? Az anyuka végre mindent leleplezett
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M és Kulcsár Edina valóban visszavonulót fújt ebben.

G.w.M, vagyis Varga Márk már jó ideje együtt van Kulcsár Edinával. Utóbbi ugyebár sokszor lenyilatkozta, hogy nem az új szerelem miatt hagyta el Szabó András Csutit, az csak jött a semmiből. Persze igyekezte pont emiatt titokban tartani, hogy összejöttek G.w.M-el, de a bulvárlapok hamar kiszagoltál ezt, és onnantól nem volt visszaút.

Azóta mondhatni sok víz lefolyt a Dunán. Ugyebár megszületett Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya. A pár nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy budapesti magánkórházban jött világra a baba, akit a szerelmesek Amarának neveztek el.

Mindketten két-két gyereket hoztak előző házasságukból: G.w.M-nek van egy fia, Márk, és egy lánya, Lili, Kulcsár Edinának pedig egy fia, Medox, és egy lánya, Nina.

G.w.M anno elmondta, hogy öt gyerekkel beindul az élet, és akkor még ő maga is olyan, mint egy hatodik gyerek. A család az első és a legszebb dolog a világon számára. A pár igyekszik minél több időt tölteni együtt a gyerekekkel, és harmonikus légkört teremteni otthonukban.

A legutóbb a sok kommentelő után már a Bors is elkezdte körbejárni a kérdést, hogy G.w.M és Kulcsár Edina mindig posztol a gyerekeikről, de Amarát szinte soha nem lehet látni. Születése óta egyetlen kép került fel a babáról, az arca azonban ott sem látszik. A rajongók már elkezdtek pletykálkodni, hogy Amarának valami súlyos baja lehet, amit titkolnak a szülők.

Kulcsár Edina nem akart ilyenekről még csak olvasni sem, szóval tiszta vizet öntött a pohárba Instagramon:

„Valóban nem tettem ki róla semmit, mert túl szép, hogy igaz legyen! Nagyon szépen köszönjük ezt a nagy érdeklődést, Amara a lehető legjobban van. Egészséges és nagyon szépen fejlődik! Négy hónapos lesz 11-én, és ez idő alatt egyszer voltam fent nála éjszaka. Nem hittem volna, hogy tényleg létezik ilyen baba”

- írta G.w.M felesége, aki őrülten boldog Amara miatt.

Előfordulhat, hogy Kulcsár Edináék ebben visszavonulót is fújtak, és nem fogják mutogatni a közösségi médiában a kislányukat, maximum majd akkor, ha nagyobb lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás