promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M nem akar többet balhézni, nagyon komoly visszavonulót fújtak
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új jelszót választott magának a botrányhős rapper, G.w.M az Azahriah elleni szájkarate során.

Hosszú hónapok nagy médianyilvánosság előtt lezajlott csatározását követően végre az egyik fél érett gondolkodást próbálhat bemutatni az Azahriah és G.w.M. féle teljesen felesleges csatározásban. A legújabb hírek szerint ugyanis hiába vette szájára Baukó Attila ismét a kritika éles fegyverét a sokat szapult rapperrel kapcsolatban, az utóbbi féltől most egy érdekes kommunikációs csel bukkant fel. Ugyanis Varga Márk menedzsmentje vette fel most a kesztyűt, és szólalt meg úgy, hogy az megdöbbentette az egész hazai bulvármédiát. 

Mint ismert G.w.M. és újdonsült felesége, Kulcsár Edina elképesztően kivagyi életmódot folytatnak milliós babakocsival, Gucci-ruhában őrjöngve táncolással a szülőszobában. A páros mindennapjai a legtöbb jóérzésű és jó ízlésű ember rosszalló véleményét váltják ki. Persze tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám, kiváltképpen, ha egy olyan rapper a központi szereplője az esetnek, aki valóban a popularitásából próbál megélni. Az Azahriah által gyakorta kritizált filléres gengszter-rapet ugyanis G.w.M. nagy pénzre váltja át tömegeket megmozgató koncertjei és milliós megtekintésű Youtube-klipjei által. Tetszik vagy sem, ez egy megélhetési forma. 

Ez utóbbi tényt sérelmezte legutóbb újfent az ifjú, ám roppant bölcsnek tűnő Azahriah is. Ugyanis Baukó úr megfejtette azt, hogy riválisa csak azért csinálja a "zenebizniszt", hogy aztán abból élhesse meg a számára beteljesült álomnak számító Gucci-életformát. A Bors által idézett megszólalás után nem késett persze túl sokat a replika, a napilap természetesen megkereste a sértett felet. A képviselete pedig egy G.w.M.-től teljesen szokatlan finomságú és modorú levéllel válaszolt:

„Nem kívánjuk mostantól az ilyen Azahriah-féle megmondókkal felvenni a kesztyűt. Nincs szükségünk rá, hogy balhézzunk vagy belemenjünk bármiféle szájkaratéba. A család és a zenei karrier most a legfontosabb!”

- állt az eljutott nyílt üzenetben.

Nos, a jelek szerint mostanság sok Halálos iramban filmet láttak a Varga család otthonában, és a friss kispapár és kismamát megszállt a CSALÁD szelleme, mintegy átérezve Dominic Torettoék örömét. 

Azahriah egyébként a ZSOHW time csatorna aktuális videójában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás