promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belenézett férje telefonjába a gyanakvó feleség, azonnal válni akart, amint elolvasta az SMS-t
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Beadta a válókeresetet a feleség, miután beleolvasott a férje beszélgetésébe.

Számos esetről hallottunk már, ami miatt egy házasság válásba torkollott és erről a celebvilág kapja mindig a legnagyobb reflektorfényt. Azonban most egy olyan eset történt egy brit házaspár életében, amire tényleg nincsen magyarázat, ugyanis egy brit nő azért adta be a válókeresetet, mert szerinte sértő gúnynévvel írta be nevét telefonjába - tudósított róla a LadBible.

Egyik oldalról azért érthető a feleség felháborodása, amikor is kicsordul poharából az a bizonyos uoltsó csepp. Úgy mesélte el a történetet, hogy a gondok már akkor elkezdődtek kettejük között, amikor megszületett a gyermekük. Ugyanis a férj ugyanúgy élte mindennapjait, ahogyan előtte. Nem ment haza munka után, elment a haverokkal sörözni és egyéb társasági életet is élt. Amivel közös megállapodás szerint még nem is lett volna probléma, de a feleség mindezekről semmit sem tudott, férje sosem szólt neki előre. Még fodrászhoz sem tudott időpontot foglalni, hiszen nem tudta mikor, milyen időpontban számíthat férje segítségére; és a fodrász ellehetetlenítése már alapból váló ok sok esetben egy nő életében.

Az állandó veszekedések mindennapossá váltak a pár életében, de a legnagyobb pofont akkor kapta képletesen a feleség, amikor is egyik reggel férje a fürdőszobában zuhanyzott, telefonját pedig kint hagyta a nappaliban. Murphy törvényei szerint ugyanis mindig ilyenkor történik meg mindaz, amit jobb lenne nem átélni, dehát ez most sem történt másképpen. A férj telefonjára üzenet érkezett, amit a kíváncsi feleség el is olvasott.

Egy csoportbeszélgetésben az állt, hogy a következő esti sörözést hogyan tervezik az erősebbik nem képviselői, és visszalapozva az üzenetekben sárkánnyá változott a már amúgy is paprikás hangulatban lévő háziasszony, ugyanis úgy emlegette őt férje, hogy SWMBO, ami a She Who Must Be Obeyed mozaik kifejezés volt, ami magyar fordításban annyit tesz:

Az a nő, akinek mindig engedelmeskedni kell.

A nőnél ez volt az a pillanat, amikor azt érezte öt év házasság után, hogy a férje úgy viselkedik, mint egy kamaszfiú, akinek ő az anyja, semmibe veszi a családját, de legfőképp személyét és gyermekét is, és további mérlegelésektől megkímélve magát, azonnali felindulásból beadta a válókeresetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás