promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit szétalázta Krausz Gábor, Csobot Adél elköltözik
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A héten is elképesztő dolgok történtek a sztárvilágban. Topcikkek.​

Valószínűleg senkit nem fog meglepni, hogy a híreket most Tóth Gabi és Krausz Gábor uralták, az elmúlt időszakban a bulvármédia nagyobb része rengeteg cikkben foglalkozott a páros ügyével, a Google is nagyon előnyben részesítette ezeket a tartalmakat minden platformján, hiszen a keresőóriás repertoárján rengeteg keresés érkezett azokra a szavakra, hogy Krausz Gábor, Tóth Gabi, Papp Máté Bence, Fricska, és még a Séfek Séfe műsor is előkelő helyen végzett a találati listákon. közben pedig azt látni rengeteg, nem elsősorban bulvárral foglalkozó oldalon is, hogy őrült hódításba kezdett a fricska szó, amelyet korábban csak nagyon elvétve használt a sajtó. Nyilván, ez is a korszellemmel jár, ez a szó is trend lett.

Íme legolvasottabb cikkeink sorrendben.

Krausz Gábor egy kommentben üzent Tóth Gabinak, de nem akármit. A kommentben jelképek voltak, és ezek bizony nagyon sokat elárulhatnak arról, ami éppen történik:

A Promotions-ön megjelent cikk után százával jöttek a kommentek és a levelek, amikben a vásárlók arról panaszkodtak, hogy mennyire nincsenek megelégedve a Lidl kasszásaival:

Tóth Gabi nem várt helyrál kapott hosszabb kritikát, videó a cikkben:

Tóth Gabi egy korábbi nyilatkozatában azt állította, hogy a Fricskás fiúk a szuszt is kihajtották belőle. Nézzük meg ezt az állítást kicsit közelebbről:

Csobot Adél egy képpel közölte a hart, hogy költözik, erről már korábban is s volt, de érdekes képet posztolt, amelyben megmutatta, hogy telt meg az autója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás