promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Csobot Adél elköltözik, már összepakolt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csobot Adél egy fényképpel közölte a hírt.

Az elmúlt időszakban a sajtó nagyon sokat foglalkozott Istenes Bence és Csobot Adél költözésével, hiszen már korábban beszámoltak róla, hogy bizony új életet kezdenek egy olyan helyen, amelyet most ők maguk újítanak fel, és minderről digitális formában egy hosszabb napló is készül, hiszen a YouTube-on Istenes Bence-oldalán időről időre új "részek" jelennek meg a házfelújítási projekt kapcsán, amelyben Adél és Bence izgalmas dolgokról számol be szórakoztató formában. A sztárpár vlogja IDE kattintva is elérhető, sok hosszú sés tartalmas, kommentekkel teli felvétel között barangolhatunk tehát Adél és Bence társaságában.

A kisebb videókban az öröm mellett persze őszintén vallanak a házfelújítás buktatóiról is.

Múltkor például valaki feljelentette őket.

A filmek azért is jók, mivel azok által inspriálódhatunk, illetve ha éppen egy nagyobb munka megkezdése előtt álltok, nagyon sok hasznos dolgot is megtudhatunk. Hiszen az elmúlt években nagyon felpörögtek a felújítások Magyarországon, és bizony sokkal jobban keresnek ezekre a topikokra a közösségi terekben is, így a YouTube-on és a Facebook-on is hatalmas keresési kedv mutatkozik.

Csobot Adél és Istenes Bence új álomotthona amúgy a Balaton környékén található egy nagyon szép környezetben, de ezekről a videókban is láthattok felvételeket. Most éppen Adél posztolt egy képet az autójától, hogy bizony költözés van, és valakik már be is fértek az autójába, és még így is maradt egy csomó hely.

Íme Adél posztja, amelyet imádott az internet népe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás