promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális kamuköltségeket vertek rá egy népszerű magyar nyaralóhelyen, most futhat a pénze után a becsapott család
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az élvezetes családi nyaralás egy pénz utáni hajszába csapott át, sajnos azonban sok reményt fűz hozzá olvasónk, hogy sikerül visszaszereznie a jogosulatlanul elvett összeget.

A levelet változtatás nélkül közöljük és nem tükrözi szerkesztőségünk véleményét a történtekről:

Kedves Promotions!

Kérdem én, hol van a tisztességes, becsületes vendéglátás? Miért csak a simlizés, sunyizás, egymás lenyúlása megy? Miért kell, hogy egy családi nyaralás végén a feleségem zokogjon és számolni kelljen a következő hónapban az étkezésre szánt pénzt, hogy kijövünk-e belőle?

Történt, hogy nemrég szállást foglaltunk egy oldalon, egy kellemes, nívósnak tűnő (ám értékelésekkel nem rendelkező) nyaralóba. Minden rendben ment, a házigazdákkal történő levelezés szívélyes volt, vártak mindent, a megérkezésig minden rendben zajlott. Ott azonban már rögtön az elején kellemetlen meglepetéssel szembesültünk: kauciót kértek tőlünk a szállásra.

Ezen kicsit megdöbbentünk, 150 ezer forintot kellett letétbe helyezni. Értetlenkedésemre a szállásadó megmutatta a foglalás oldalát, ahol valóban fel volt tüntetve a kaució összege, így utólag azt gondolom, hogy aznap módosította ezt, mert gyanúsnak tartom, hogy nem vettem észre.

A feleségem rettenetesen a szívére vesz mindent konkfliktust, itt is láttam rajta, hogy teljesen pánikba van és ott volt velünk a két kisgyerekünk is, így kifizettem a kauciót és átvettük a kulcsot. A szállás valóban nagyon szép volt, minden igényt kielégített. A nyaralás is rendben zajlott a kezdeti kellemetlenség ellenére és sajnos hamar elröppent, eljött a hazautazás napja.

Szállásadóink meg is érkeztek pontban 9:30-kor, amikorra ígérték magukat és körbenéztek a szálláson. Mi vártuk a kaució összegét, ők azonban elköszöntek és kellemes hazautat kívántak. Itt már egy nagyon, nagyon rossz érzés kerített hatalmába.

Láttam, hogy a feleségem is teljesen befeszül és riadtan, kérdően néz rám. Én megköszörültem a torkom és rákérdeztem a kaucióra. Szállásadóim értetlenkedve néztek rám, majd azt mondták, hogy az sajnos nem jár vissza mivel (és most kapaszkodjatok):

Haználtuk az ágynaműt, használtuk a légkondícionáló berendezést, használtuk a Netflixet, használtuk a törölközőket, elfogyasztottuk és elhasználtuk a bekészített étel, ital és illatszer ajándékokat, valamint az autóbeállót és a kerti eszközöket is, ezeknek pedig használati költsége van, melyet éppen fedez a kaució.

Teljesen megdöbbentem. Hogy mi? Erre a szállásadó a konyha egyik fiókjából előhúzott egy házirendet, amelyen tényleg ott volt leírva, ez is. Minden oldalról körbevédték magukat. A feleségem elkezdett zokogni, a gyerekek nem értették mi a baj, így megkértem, hogy menjenek ki a kocsiba.

Megkérdeztem, hogy ezt ugye nem gondolják komolyan? Illetve próbáltam a jóindulatukra is hatni azzal, hogy nézzen ránk, becsületesen dolgozó, kisgyermekes család vagyunk, nekünk ez rengeteg pénz.

Vállat vontak, megmutatták a papírt, majd felszólítottak a távozásra és meglepő módon ők maguk javasolták a fogyasztóvédelmet.

A feljelentést természetesen megtettem és a szállásfoglaló oldalon is jeleztem a történést, egyelőre várom a végkifejletet. A feleségem azóta is vigasztalhatatlan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás