promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara egy családi ház árát hordja a csuklóján? Most kiderült az igazság
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen karórát hord Schobert Norbi és Rubint Réka lánya.

Elég nehéz időszakot él manapság Schobert Norbi, hiszen komoly csapások érték az utóbbi hetekben az Update birodalmát, ráadásul a Forbes legsikeresebb magyar celebjeinek listáján is kiesett a TOP 40-ből, pedig tavaly a 19. helyen szerepelt. A felesége, Rubint Réka is belekeveredett a minap egy „balhéba”, ugyanis kifejezetten megosztó dolgokat mondott egy podcastben az édesanyákkal és a feleségekkel kapcsolatban.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Schobert Lara viszont nagyon szépen építgeti a karrierjét, ugyanis pár hónapja ő volt a Sztárban Sztár leszek! online riportere, nemrég pedig feltűnt az Activity című műsorban, ahol egészen intim családi titkokat is elárult, miközben a többi szereplő szinte folyamatosan oltogatta őt – de a fiatal híresség állta a sarat, vette a poént, és a visszajelzések alapján nagyon szimpatikus volt a nézőknek.

A minap viszont eléggé felhördültek az emberek Schobert Lara miatt, ugyanis Rubint Réka kirakott egy közös fotót a lányával, akin egy olyan karóra díszelgett, amit sokan egy többmilliós, méregdrága Rolexnek néztek – de úgy tűnik, hogy felesleges volt a közfelháborodás, most kiderült az igazság.

A Beszéljünk órákról szakértője kiderítette, hogy pontosan milyen karórát viselt Schobert Lara, és azt is megmondta, hogy mennyibe kerül. Először ő is azt hitte a különleges korall szín miatt, hogy egy Rolexről van szó, de nem stimmelt a számlap, ezért tovább kutakodott. Felmerült, hogy esetleg Gucci vagy Nixon a termék, de végül meglett a válasz: Schobert Norbi lánya egy Michael Kors ketyegőt hordott, aminek az ára nagyjából 62 ezer forint.

Itt lehet megtekinteni a Beszéljünk órákról videóját Schobert Lara karórájáról – így most minden felháborodott ember megnyugodhat, hogy a pletykákkal ellentétben Rubint Réka lánya nem egy család ház árát hordja a csuklóján, hanem egy jóval szolidabb árkategóriás terméket:

@beszeljunkorakrol Válasz @dianaakovacs részére Schobert Lara órája Rubint Rékával készült közös képén elsőre megizzasztott, de végül csak meglett! #órák #karóra #schobertlara #rubintreka #rolex #nixon #michaelkors #gucci #hírességekórái eredeti hang - Beszéljünk órákról
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás