promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara melltartó nélküli képet posztolt, megőrülnek érte a követői
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara pucér felsőtesttel mutatta meg magát.

Schobert Lara korábban az Acitivity-ben árulta el, hogy az ő családjukban senki sem szégyellős, mindenki meztelenül mászkál otthon, ha úgy tartja kedvül. Sőt, Lara még azt is elárulta, hogy egyszer, amikor vendégek voltak náluk, akkor is pucéran járt-kelt a lakásban.

Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke is élvezi a nyarat, bár mostanában sem a napozáshoz, sem pedig a vízparti felfrissüléshez nem ideális az időjárás, de valószínűleg nem is most kszülhetett Lara azon képe, amit legutóbb a közösségi oldalára kiposztolt.

Ezen ugyanis verőfényes napsütés van, a fiatal lány pedig napszemüvegben, melltartó nélkül látható.

Schobert Lara nem gyakran tesz ki magról ilyen bevállalós, merész fotót, de szemmel láthatóan tetszik a követőinek, ugyanis mindenki pozitív visszajelzést küldött neki a kommentszekcióban. Az alábbi képeken jól látszik, hogy Lara mennyit barnult a nyári időszakba, jól látható a melltartó pántjának helyén, hogy eredetileg mennyivel világosabb bőre van.

Az influenszer persze nem fotózta magát egy bizonyos határ alatt, szóval tényleg semmit sem enged meg a kiváncsi szemeknek. Ebből a szenpontból talán most sok férfi követője irigy Lara újdonsült szerelmére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás