promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara anyaszült meztelenkedett a vendégek előtt, de ez náluk elfogadott
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Schobert-családnál teljesen normális, hogy meztelenkednek otthon.

Schobert Lara is már másodszor szerepel az RTL Activity-jében. Az előző játéka során bebizonyosodott, hogy továbbra sincs képben Magyarország történelméről, ugyanis amikor Gáspár Laci megkérdezte tőle, hogy mikor volt a honfoglalás, Lara büszkén felvállalta, hogy nem tudja.

A legutóbbi adásban pedig arról beszélt, hogy náluk a családban teljesen megszokott és elfogadott, hogy pucérkodnak a lakásukban, mert egyikük sem szégyenlős. Lara elmesélte, hogy mikor még kisgyerek volt, egyszer vendégek voltak náluk, ő pedig anyaszült meztelenül ment ki közéjük.

A játékostársai egyből elkezdték kérdezgetni erről a furcsa, családi szokásról, Puskás-Dallos Peti pedig megérdeklődte, hogy lehet-e hozzájuk menni vendégségbe, mikor ilyen össznépi pucérkodás van.


Az adást ezúttal Kamarás Norbi vezette, aki elgondolkodott, vajon összeillenek szerelmével, Odettel? A kérdésére hamar megkapta a választ az Activity összes játékosától:

„Ne vedd sértésnek, de jobbat nem találsz”

- vágta neki Tóth Zolkó.


A meztelenkedős és párkapcsolati témák után a kórházas sztorik se maradhattak ki. Tóth Zolkó elmesélte, hogy egyik este furcsa fájdalomra ébredt, de hamar rájött, hogy mi lehet a baj. El is szaladt a kórházba, azonban csak több óra várakozás után jött rá, hogy valamit nagyon benézett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás