promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi: véget ér az RTL legpocsékabb műsora, senkinek sem fog hiányozni
Borítókép:  Illusztráció / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsekerék még ismétlésekkel is simán lenyomta ezt a műsort, hiába volt elepakolva celebekkel.

A TV2 óriásit robbantott a Szerencsekerék című műsorral, hiszen rendszeren azt nézik esténként a legtöbben, ráadásul úgy, hogy már hetek óta csak az ismétléseit vetítik Kasza Tibi nagy sikerű produkciójának a csatornán. Ez extrán ciki az RTL számára, ugyanis először az Istenes Bence-féle Tippelj és vidd el! bukott hatalmasat a Szerencsekerék ellen, most pedig a celebektől hemzsegő Activity – aminél sokak szerint nincs jelenleg pocsékabb műsor a tévében.

Az eddigi visszajelzések alapján az Activitynek nem igazán sikerült megtalálnia a közös hangot a nézőkkel, ugyanis a kommentelők már többször is tömegesen kiakadtak azért, mert a hírességek folyton egymás szavába vágnak a műsorban, illetve sokszor akkora a káosz, hogy nem is értjük, hogy mi van – de leginkább a kellemetlen, megjátszott szituációk és sztorizgatások voltak azok, amik miatt sokan inkább elkapcsoltak az RTL produkciójáról.

Az Activity június 26-án indult, most pedig kiderült, hogy mikor ér véget.

A Sorozatwiki szerint július 21-én, pénteken lesz látható az utolsó adás az RTL-en, vagyis akkor búcsúzhatunk a műsortól – valószínűleg örökre, ugyanis egyáltalán nem jók a nézettségi adatok.

Az RTL ismert neveket vetett be, hogy sikerre vigye az Activityt, hiszen többek között Szabó Zsófi, Puskás-Dallos Peti, Hajdú Péter, Gáspár Laci, Szellő István és Schumacher Vanda is feltűnt benne, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy labdába rúgjon a Szerencsekerék mellett. A gyenge nézettség miatt meglepő lenne, ha a csatorna berendelné a folytatást, de minden bizonnyal nem sokan bánnák, ha többé nem térne vissza a produkció – legalábbis erről árulkodnak a kommentek.

Persze nem maradnak műsor nélkül az RTL nézői, hiszen az Activity vége után, július 24-től indul a Celebrandi Puskás-Dallos Petivel és Puskás-Dallos Bogival, akik segítenek majd párt találni a hírességeknek – meglátjuk, hogy ez mennyire fog tetszeni a nézőknek.

Itt lehet megtekinteni egy részletet az Activity legutóbbi adásából, hogy mindenki lássa, milyen minőséget képvisel ez a műsor:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás