promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi kikosarazta Puskás Petit, mert nem elég gazdag neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás-Dallos Peti kiteregette a szennyest, mindenkinek leesett az álla.

Az eddigi visszajelzések alapján nem éppen a minőségi szórakoztatást képviseli az RTL-en futó Activity című sztárvetélkedő, de még így is rengeteg izgalommal szolgál a nézőknek, ugyanis a celebek a feladványok során/között sokszor teljesen megnyílnak, és olyan dolgokat árulnak el magukról, vagy másokról, hogy azokkal mindenkit meglepnek – meg persze akad pár egészen pikáns pillanat is.

Szabó Zsófi egészen új oldaláról mutatta meg magát, ugyanis a közösségi oldalán szinte egyáltalán nem szokott beszélni a magánéletéről, de az Activityben rengeteg dolgot elárult, amiről eddig sejtésük sem volt az embereknek. Egyebek között az is kiderült, hogy annak idején randiztak Puskás-Dallos Petivel, de az énekes elmondta, hogy végül mivel pattintotta le őt a csinos műsorvezető.

Puskás-Dallos Peti elmondta, hogy egyszer bepróbálkozott Szabó Zsófinál, el is mentek a Duna-partra randevúzni, de nem lett a dologból semmi – állítólag azért, mert a gyönyörű híresség szerint nem volt elég gazdag.

Szabó Zsófi csak nevetett Puskás-Dallos Peti beszámolója hallatán, majd ő is beszállt a sztorizgatásba, és elmondta, hogy a The Biebers frontembere ott hagyta őt a Deák téren, szóval ezek alapján mondhatjuk, hogy nem zárult éppenséggel jól a randi. A további megjegyzések alapján ez azért történhetett meg, mert az énekes egy kicsit becsiccsentett, és akkoriban ilyenkor csak úgy eltűnt.

Puskás-Dallos Peti amúgy azt is megosztotta az Activity forgatása során, hogy azért nem próbálkozott annyira, mert meglátta a műsorvezető karóráját (ami valószínűleg egy elég drága darab lehetett), és egyből tudta, hogy nem az ő „partija”.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a tegnap esti Activityből, amiben a randijukról beszél Szabó Zsófi és Puskás-Dallos Peti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás