promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté rámászott Lakatos Márkra, Rekop György pedig már megízlelte a stylist kolbászát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A botrányra éhes tévénézőknek most sem okozott csalódádást az RTL műsora, forró és pikáns jelenetek bőven akadtak benne.

Ha elemezni kellene a legutóbbi adást az elhangzott mondatok erőssége alapján, azt sem tudom hol kezdeném, de talán indítsunk a Lakatos Márk vonallal, aki két férfival is összegabalyodott az adás alatt. Az adásban a Reggeli két kirúgott műsorvezetője is szerepel, akik szemmel láthatóan a kezdeti sokk után már megemésztették a történteket és tudnak nevetni az elbocsátásukon, így a többiek nem is fogják vissza magukat, visszatérő poén ez mindkét férfi esetében.

Azonban emlék a forgatásokról bőven akad, egy ilyet idézett fel Lakatos Márk, aki szerint az adások kezdetén, mikor Járai Máté volt a partnere, akkor a színész szinte az ölében fekve, mereven a kamerában nézve konferálta fel a műsort és szinte levegő sem fért volna közéjük, olyan közel került a stylisthoz.

Alig fejezték be Lakatos ezt a történetet, amikor az eddig ilyen szerepben kevésszer látott Rekop György (humorista, saját magáról el is mondja egyébként, hogy idegen neki ez a szerep, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy nincs tisztában a műsorban szereplők kilétével, de erről később) jelzi, hogy neki is van sztorija, Márk kolbászáról. A stúdió egy pillanatra megdöbben, mivel a történet egy jó ideig érdekes ütemben halad, végül azonban kiderül a turpisság: Márk korábban kolbászokat sütött egy piacon, ezt kóstolta meg Rekop és egyébként nagyon ízlett neki.

Rekop György egyébként a műsorban szereplő Zdroba Patrik kedveséről érdeklődött, hogy úgy egyébként kicsoda, aki ezt készségesen meg is válaszolta, sőt, ennél még többet is elárult: kedvesével naponta négyszer szexelnek és ebből egy, az esti szeánsz mindig a Káma Szútra egy új pózának a kipróbálásáról szól.

A stúdió férfivendégei itt döbbentek meredtek a lányra és egyre másra hangsúlyozták, hogy a napi négy az lehetetlen és az a férfi is keményen helyt áll, akinek heti egyre van ideje. Megjegyzem, ez a téma többször is szóba került, állításuk szerint már a Nyerő Páros alatt sem tudták visszafogni magukat és itt is elmondja a túlfűtött hölgy, hogy ők (és Járaiék is) bizony minden helyiséget kipróbáltak.

Szóba kerül még Mardoll is, akiről egy vicces kiakadós élményt mesélnek el, miszerint amikor felbosszantják, akkor angolul káromkodik, jó hosszan, nem foglalkozva azzal, hogy magyar műsorban szerepel, illetve olyan jó viszonyt ápol Járaival, hogy mikor a színész öltözés közben kopogott be hozzá, nem hagyta, hogy kimenjen, hanem simán beinvitálta beszélgetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás