promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli közleményt adott ki az OTP Bank, egyetlen magyar szó ámulatba ejtette a világot
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos közleményt adott ki az OTP, komoly változás lesz az MVM-nél, közben az egész világot egyetlen magyar szó ejtette ámulatba. Heti hírösszefoglaló, avagy mik érdekelték leginkább a Promotions olvasóit az elmúlt 7 napban.

Az OTP-s csalók mindent bevetnek, hogy lehúzzák a pénzedet a bankszámládról, de így könnyen ki tudod cselezni őket. Az OTP Bank egy nagyon fontos közleményt adott ki, amik nem csak az ő ügyfeleik banki adatait és pénzét védheti meg.

Palvin Barbi magyarországi esküvője nem csak a hazai médiát járta be, de az amerikait is. Ráadásul van nálunk egy csodálatos esküvői szokás, amit a tengerentúlon nem ismernek, és ez teljes mértékben ámulatba is ejtette őket.

Az éves szokásos nyári nagytakarításra készültem, ami minden évben az egyik leggyűlöltebb elfoglaltságom - benézett takarítás közben a fia ágya alá, de rögtön meg is bánta.

Egy nagyon fura térképen jelent meg Magyarország. Ugyanis ezen azt láthatjuk, hogy Dél-Koreában mire kerestek rá a legtöbbször egy-egy európai országgal kapcsolatban. Érdemes megnézni, hogy Magyarországról mit írtak be leggyakrabban.

Az MVM egy olyan azonnali változásról döntött a csekkeket és a befizetéseket illetően, aminek nagyon sokan fognak örülni.

Ha mindig is kíváncsi voltál rá, hogy az RTL híradósa, Erős Antónia milyen autóval jár-kel az utcán, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a cikkünket is. A televíziós egy igen borsos árú Mercedesszel jár, na de milyennel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás