promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nőgyógyászati szűrővizsgálaton szerzett tudomást férje hűtlenségéről, a diagnózis megdöbbentő volt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha ezt valaki nekem meséli, akkor el sem hiszem. Egy tényleg teljesen átlagos napnak indult az a szerdai, amikor is elindultam a nőgyógyászomhoz.

Rendben odaértem, ismertem régről az orvosomat. Kedves, idősebb hölgy, szerencsére nem sokat találkozunk, sohasem volt semmilyen problémám. Fogamzásgátlót iratok vele és ugye az ajánlott éves vizsgálatok. Minden úgy zajlott, ahogyan eddig: csevegtünk kicsit, levetkőztem, fel az asztalra, ő elmondta mit fog csinálni, majd elkezdődött a vizsgálat.

Éppen mondat közben volt, amikor abbahagyta amit mondott és gyaús csend telepedett a szobára.

Kedvesem, bocsánat, mit is mondott, még mindig azzal a fess úriemberrel él párkapcsolatban? Tudja, akiről mesélt már 2 éve is.

Igen, válaszoltam. Hümmögött, majd azt mondta végeztünk és felöltözhetek. Ezután megkért, hogy üljek le az asztalához.

Eléggé megijedtem, fogalmam sem volt mire számítsak és valószínűleg az ijedtség kiült az arcomra mert megnyugtatóan biccentett felém.

Nem szeretném megijeszteni, de meg kell beszélnünk valamit és nem lesz kellemes, akárhogyan is mondom. Önnek jelenleg két fajta nemi betegsége van és ezek nem azok a fajták, amiket az ember egy nem higiénikus wc ülőkén szedne össze. Tehát vagy Ön, vagy a partnere mással is létesített kapcsolatot.

Hosszú és nehéz csend telepedett a szobára. Én nem voltam, ez eléggé biztos. Így kizárásos alapon a férfi maradt, akivel együtt, közösen élem az életem és eddig fel sem merült bennem az, hogy bármi titkolnivalója lenne. A tekintetemből minden kiderülhetett a doktornő számára, mert meg sem várta a válaszom, csak annyit mondott:

Sajnálom. Felírok magának valamit. Ez gyorsan rendbeteszi majd. Illetve a partnerének is el kell mennie orvoshoz. Kitartást kedvesem.

A párom otthon várt és derűs hangon érdeklődött, hogy mi volt az orvosnál.

Nemi beteg vagyok. Vagy te, vagy én félrementünk. Én nem voltam. Kaptam gyógyszert, neked pedig el kell menned orvoshoz és elmesélni mi ez az egész.

Elejtette a tányért, amit a kezébe fogott. Nem volt értelme tagadni, egyértelmű volt, hogy nem tudja kimagyarázni. Mindent elmesélt: régóta vannak problémái a szexfüggőségével, és havonta egyszer kétszer meglátogat egy örömlányt. Zokogott és én is, de már a mondandója elején tudtam, hogy hiába van mögöttünk három csodálatos év, én ekkora terhet nem tudok magamra venni.

Szakítottunk. Ő azóta is keres, de én számot váltottam és elköltöztem, teljesen új életet kezdtem. Ahogy a testem, úgy a lelkem is szép lassan gyógyul. Neki is ugyanezt kívánom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás