promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy telefonhívás megváltoztatta az életemet, azóta pszichiáterhez kell járnom
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt hiszem erre mondják, hogy boldog tudatlanságban éltem az életemet. Vajon voltak jelek, amiket észre kellett volna vennem?

B. sosem volt egy egyszerű eset. Dacos volt, haragos, mindig szembement a világgal, de úgy gondoltam, hogy sok sok év kitartó munkájával áttörtem a falat és boldog pár vagyunk. Elhitte, hogy szeretem és ő is engem, menedéket találtunk egymásban. A pátoszi felvezetés után kicsit kevésbé emelkedett, ám szintén fontos tény: olyanannyira komoly volt a kapcsolat, hogy egy karácsony alkalmával egyet fizet kettőt kap akcióban ugyanolyan mobiltelefont vettünk. Sokszor viccelődtünk is mikor összecseréltük. Egyik nap aztán miközben épp készülődtem egy négyes randira és B. pont a zuhanyzóban volt, csörgött a telefon. Rezgőre volt állítva, oda se néztem, csak felvettem.

Egy ismeretlen hang szólt bele:

Üdvözlöm kedves B.! Örömmel értesítem, hogy a Thaiföldre szóló munkavízumát jóváhagyták, illetve a cég megvásárolta a repülőjegyet, a várható indulása 3 nap múlva van. Ezt az időpontot jelölte meg legkorábbinak, jól emlékszem?

Először nem értettem mit mondtak. Hallottam a szavakat és értettem a szerelmem nevét is, illetve a szavakat is mind mind felfogtam, de nem álltak össze egy egésszé. Korábban mesélte, hogy lenne lehetősége a cége által Thaiföldre utazni, azonban elvetettük az ötletet, mivel nekem is épp felfelé ívelőben van a karrierem és megbeszéltük, hogy akkor itthon maradunk.

Egy világ súlya szakadt rám. Egyszer csak minden elsötétült. B. rázogatott és ijedten kérdezte mi történt.

Megkaptad a thaiföldi vízumot. Gratulálok.

Szomorúan nézett rám és sírni kezdett, majd én is. Egyre jobban és jobban míg végül ismét elájultam. A mentőben tértem magamhoz, azt mondták hisztérikus rohamom volt és be kell szállítaniuk. Arra gondoltam, hogy 3 nap és elmegy, addig ki kell engedniük, viszont ez a gondolat még jobban összezavart és végül bent tartottak. A 3 nap eltelt és nem volt látogatóm. Végül egy hónap múlva kiengedtek. Amikor hazaértem már csak az üres lakást találtam otthon, benne az én cuccaimmal. Nem tudom, hogy tudok-e még valaha bízni a férfiakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás