promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ami a Balatonon történik, végleg tönkreteheti a vendéglátóipart ebben a szezonban
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak a legérdekesebb cikkek az olvasóink számára ezen a héten.

Míg az elmúlt évek inkább arról szóltak, hogy sokaknak nehezére esik beiktatni egy évben egyszer valamiféle külföldi nyaralást, most úgy tűnik, hogy a Balaton is luxus célponttá változott. Ez pedig rövid távon a vendéglátóiparban és a turizmusban dolgozóknak jelenthet fatális következményeket. Nem csak azért, mert az őrült árak miatt visszakoznak az emberek, hanem azért is, mert háromszorosára emelkedett a rezsijük, amit egyre kevesebb vállalkozó tud kigazdálkodni. A hét egyik legnépszerűbb írása egy olvasónk leveléhez fűződik, aki Keszthelyen járt a családjával.

Olyan sűrűvé váltak az interneten elkövetett csalások, hogy szinte már minden héten kénytelenek vagyunk róla írni. A csalókat nem rettenti vissza az sem, hogy a hatóságok egyre komolyabb fellépésekkel fenyegetik őket, így próbálják megelőzni, hogy mind több bűnözőnek jusson eszébe rászedni a naivabb felhasználókat. Áldozat persze bárki lehet, nem csak a tájékozatlanság de egy kis figyelmetlenség is elég és máris meg van a baj. Az adathalász próbálkozások terén nem elég csak egy cikket elolvasni és nem elég csak egymástól érdeklődni. Folyamatosan napra kész kell lenni a felhasználóknak, hogy biztosan elkerülhessük az áldozattá válást.

Schobert Lara is már másodszor szerepel az RTL Activity-jében, ami egyre népszerűbb műsor a csatornán. Nem véletlenül, hiszen elképesztő mennyiségű kulisszatitok szokott kiderülni a hazai sztárokról és influenszerekről. Lara ebben az adásban olyasmit mesélt el, amit korábban még nem mondott el senkinek, a rajongók pedig nem csak megdöbbentek, de nagyon jól szórakoztak is rajta. A Schobert család a bulvár hírek tekintetében soha nem hagy minket cserben. Ők álltak a népszerűségi lista dobogójának harmadik fokán ezen a héten:

Palvin Barbi Magyarország egyik legnagyobb büszkesége. Sok gyönyörű modell lányt kitermelt az ország - például Mihalik Enikőt vagy Siroki Diánát - de mégis Barbiért rajonganak a legtöbben. Instagram odalát sok millióval többen követik, mint a már férjének mondható Dylan Sprouse-ét. Persze egy jó házasságban nem számít, ki keres többet, ugye? Az viszont már az esküvői videóból látszik, hogy ki hordja a nadrágot! Barbi amolyan magyaros, határozott vagány csaj módjára csavarta el az amerikai filmszínész fejét, akit a legtöbben ikertestvérével együtt a Zack and Cody című gyerekeknek készült sorozatból ismernek.

A balatoni izgalmak a turizmus mélyrepülésével még nem értek véget ezen a héten. Ez a történet sokakat érdekelt és ez egyáltalán nem véletlen. Hogy milyen morálisan megkérdőjelezhető dolgok zajlottak a magyar tengernél, ebből a cikkből kiderül. De szeretnénk óva inteni mindenkit az ítéletektől, amik ha mégis megszületnek a Facebook oldalunkon a komment szekcióban természetesen megteheti. Addig az edukációs tartalmakért érdemes tovább kattintani erre a tartalomra:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás