promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi gyermeke fejsérüléséről csinált ciki viccvideót, Krausz Gáborral együtt szeme sem rebbent a balesetre
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi neve az elmúlt idők botrányai miatt mostanában fullon pörög, most egy kínos családi videó az, ami nemrégiben újra előkerült.

Nem kevés álmatlan éjszakája lehet a folyamatosan közszájon forgó Tóth Gabinak, akit a Petőfe Zenei Díjátón megválasztott Év Énekesnője cím után gyakorlatilag csak támadások érnek. Sokan a tehetségét, sokan a politikai, vagy vallási hovatartozását vitatják, az viszont biztos, hogy a szép és elismerő díj ellenére nem ez lehet az énekesnő legkönyebb időszaka. Rengeteg zenészkollégája, több tévés és médiaszereplő is beleállt a munkásságba, nem éppen visszafogott véleménnyel illetve Gabit.

A mostani videó egy teljesen másjellegű felvétel, amelyet maga Krausz Gábor posztolt ki Facebookra. Az énekesnő éppen egy ismert és kedvet nótát játszik, miközben a kislányával a dalon keresztül kommunikál és odahívja magához.

A kis csöppség meg is jelenik és anyukája hívó szavára azonna reagálva elindul felé. Szemmel látható a kislány reakciójából, hogy Gabi többször énekel neki, mert annak ellenére, hogy nem a nevév hívja a kislányt, ő azonnal siet az édesanyjához:

Ebből a sietségből adódik a baleset, a kislány beveri a fejét, amire Gabi a zenélést abba sem hagyva a játékgitáron való zenélést csak annyit reagált, hogy:

,,Koppant a Mari fej, óóó, aúú, azt mondja a Mari, óóó, aúú."

Itt pedig a cikk apropójául szolgáló videó, melyben megnézhetitek az általunk vázolt jelenetet, mindenki döntse el maga, hogy cuki vagy ciki:

Baj? Dehogy. Mi baj lenne? #koppantamarifej #blues Tóth Gabi

Posted by Krausz Gábor on Monday, December 27, 2021


A kommentelők egy része szerint laza és jópofa volt Gabi reakciója és szemmel láthatóan a kislánynak sem lett baja, de volt, aki úgy reagált, hogy legalább ránézhetett volna a kisánya fejére. Nem meglepő, mint minden témában, ebben is megosztja a közvéleményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás