promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutál kellemetlen felvétel került ki Tóth Gabiról, csúnyán lejáratták az énekesnőt
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keményen nekimentek Tóth Gabinak, dagad a botrány.

Tóth Gabi jelenleg az ország egyik legmegosztóbb személyisége, ami elég érdekes annak tükrében, hogy igazából nem szokott botrányos dolgokat csinálni, és valójában nem is árt senkinek a munkásságával. Az emberek egy bizonyos része viszont egyenesen a falra mászik tőle, ugyanis nagyon hiteltelennek tartják őt, mióta „hirtelen” stílust váltott, és előtérbe helyezte a vallását, illetve a magyaros motívumokat – hazánk legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is rendszeresen köszörüli rajta a nyelvét:

Legalább annyi rajongója van Tóth Gabinak, mint rosszakarója, és akárhogy is próbálkozik az énekesnő azzal, hogy csak a pozitív dolgokra koncentrál, még így is eljut hozzá a gyűlöletcunami, amit néha nem bír szó nélkül hagyni. De ilyenkor általában csak rosszabbá teszi a helyzetet, mivel szinte bármit is mond, az újabb támadási felületet ad a kommentelőknek.

Az ismert videós, Osváth Zsolt is kőkeményen bele szokott állni Tóth Gabiba – nemrég például egy piszok kellemetlen felvételt osztott meg róla, amivel sikerült eléggé lejáratnia őt.

A videó alapján Tóth Gabi egy interjú során azt mondta, hogy ő nem fél a rossz kérdésektől, vagyis bárkivel szívesen leül beszélgetni, de közvetlenül utána mégis hátat fordított egy riporternek. Kifejezetten kínos volt a szituáció, hiszen ezzel teljesen semmissé vált az, amit a híresség előtte elmondott, illetve elvállalt a beszélgetés során. Mondani sem kell, hogy ezzel is csak magára haragította az embereket, pedig nem biztos, hogy az ő hibája volt a dolog, hiszen a testbeszéde alapján néhol hajlandóságot mutatott a rögtönzött villáminterjúra, de tovább tessékelték őt.

Úgy tűnik, hogy tényleg bármit is csinál Tóth Gabi, abból szinte csak a baj van, hiszen az utóbbi hetekben minden fronton betámadták őt, és bármikor is reagált, csak mélyebbre ásta a gödröt. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyire jogos ez a „közutálat”. Az biztos, hogy ő egy valóban nagyon megosztó személyiség Magyarországon, és mindenkinek szélsőséges véleménye van róla – vagyis a legtöbben vagy utálják, vagy imádják őt különböző okokra hivatkozva.

Itt lehet megtekinteni Osváth Zsolt videóját Tóth Gabiról:

@fursehydpoz Tóth Gabi és az interjúk @Osváth Zsolt | ZSHOWtime | #zshowtime original sound - ZSHOWTIME

Akit érdekel, az itt megnézhet egy interjút az énekesnővel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás