promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi intim képpel mutatta meg, hogyan várja az ágyban Krausz Gábort
Borítókép:  youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit a saját ágyában fotózták le, így még sosem láthattuk őt.

Rengeteg támadást kapott az utóbbi években Tóth Gabi, ugyanis sokaknak nem tetszett, hogy „hirtelen” stílust váltott, és vadóc énekesnőből egy viszonylag visszafogott, vallási és magyaros értékeket képviselő előadó lett, akinek a dalaiban, illetve a kinézetén is erőteljesebben megjelentek a népies motívumok. A híresség megpróbált felülkerekedni a beszólásokon, és jelenleg inkább a pozitív dolgokra koncentrál a negativitás helyett.

Természetesen bőven vannak jó dolgok Tóth Gabi izgalmakkal teli hétköznapjaiban, hiszen hamarosan újra láthatjuk őt a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című műsorban, ráadásul boldog családi életet él a kislányával és a sztárséfként ismert szerelmével, Krausz Gáborral, akivel nemrég új otthonba költöztek – Szentendrén találtak maguknak egy csodálatos házat, ami már régi álmuk volt.

Tóth Gabi időnként betekintést enged az életébe, és megmutatja belülről is a szentendrei házukat, persze csak apró részletekben. Most például az új ágyát fedte fel az énekesnő, miközben éppen rajta heverészett, ezzel pedig rendesen meglepte az embereket, hiszen így még talán sosem láthattuk őt.

Páran meg is jegyezték, hogy egészen intim a Tóth Gabi által kirakott fotó, hiszen olyan, mintha csak éppen a férjét, Krausz Gábort várná maga mellé a takarók közé.

Persze nem kell semmi rosszra gondolni, egy teljesen ártatlan képről van szó, amivel minden bizonnyal csak azt akarta megmutatni Tóth Gabi, hogy milyen szép az új ágy (miközben kedvezménykódot is írt a követőinek, hátha hasonló terméket szeretnének maguknak) – igazán szépen alakul az otthonuk Krausz Gáborral, biztos, hogy itt is nagyon boldogok lesznek a következő években.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi fotóját:

Akit esetleg érdekel egy érdekes interjú Tóth Gabival, az itt megnézheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás