promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence nem titkolja tovább, végre tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  youtube.com/UNICEF Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence elárulta azt, ami mindenkit érdekelt.

Már jó ideje az RTL egyik legfelkapottabb arcának számít Istenes Bence, akinek jelenleg is fut a Tippelj és vidd el! című műsora, amit enyhén szólva elég vegyes érzelmekkel fogadott a közönség, ugyanis a kommentelők szerint helyenként kifejezetten irritálóan viselkednek a játékosok. A nagy reményekkel elindított programnak a nézettségi adatok alapján sem sikerült megtalálnia a közös hangot az emberekkel.

Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy búcsúznunk kell Istenes Bencétől, sőt, pont az ellenkezője. Ő lesz az ősszel induló The Voice műsorvezetője, és már a coachokat is felfedte a csatorna: Curtis, Manuel, Trokán Nóra és Miklósa Erika lesznek a műsorban – bár nem mindenki örült ennek a felhozatalnak, mivel sokak szerint érthetetlen, miért is raktak két rappert a coachok közé.

Mostanában egyre több pletykát lehet hallani arról, hogy Istenes Bence és Miller Dávid között valamilyen feszültség van, hiszen mindketten felkapott műsorvezetők, és állítólag nagy a versengés, féltékenység közöttük. Istenes Bence nem titkolja tovább a véleményét, most tiszta vizet öntött a pohárba, véget vetett a szóbeszédeknek, és elárulta az igazságot azzal kapcsolatban, hogy tényleg van-e esetleg ilyesmi a háttérben:

„Nincs. Nagyon bírom Dávidot. Csak olyanokkal viccelek, akiket szeretek, én ezt humornak tekintem. Annak idején ugyanígy ment az összehasonlítás ­Sebestyén Balázzsal, állandóan vele mértek össze. Most Dávidot hasonlítgatják hozzám. De én se veszem magamra, ha rajtam humorizálnak. 13 éve vagyok az RTL-nél, és persze volt olyan, amikor elsőre csalódott voltam, hogy egy feladatot nem én kaptam meg, de idővel mindig rájöttem, hogy nem is lett volna nekem való”.

Ezek szerint nincs harag Istenes Bence és Miller Dávid között, szóval alaptalanok voltak a pletykák, így nem kell aggódniuk a rajongóknak, hogy esetleg balhéznak a kedvenceik – pedig egyre többen hitték azt, hogy tényleg összekapott a két híresség.

Itt lehet megnézni egy videót, amiben Istenes Bence a The Voice-ról beszél, és elmondja, hogy érezte magát, mikor kiderült, hogy ő lesz a műsorvezető:

@thevoice.magyarorszag Hallgasd meg Istenes Bence gondolatait a The Voice-ról! #thevoicehu Epic Music(863502) - Draganov89

Akit esetleg érdekel, az alábbi cikkünkben megnézheti, milyen autója van Istenes Bence szerelmének, Csobot Adélnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás