promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél megmutatta: ezzel a csúcsautóval jár, le fog esni az állad is attól, amit a képen látsz
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon jó fotókat tett közzé Csobot Adél.

Vajon mit imádunk, ha a sztárok miről tesznek fel fotókat az internetre? Biztos, hogy a párjaik és a lakásuk vagy házuk mellett a toplistán van az is, hogy megmutatják azokat az autókat, amelyekkel járnak a mindennapokban. Ezeket a sztárok és celebek elsősorban az Instagram-oldalaikra teszik fel, így ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy az egyes sztárok éppen milyen csúcsverdákkal járnak, akkor bizony ezen a közösségi platformon kell keresnünk ezeket a képeket.

Istenes Bence és Csobot Adél nagyon sokat kommunikál a közösségi felületein, gíy nagyon sokszor tudjuk, hogy éppen hol nyaralnak, vagy éppen mit csinálnak, de sokszor az is látszik, hogy milyen helyen laknak, hogy néz ki belülről is a lakásuk. Istenes Bence és Csobot Adél azért is számítanak jó tartalomkészítőknek, mert ha reklám is van a posztjaikban, kreatív ötletekkel teszik azt a posztot akkor is olyanná, hogy nem lóg ki a közösségi oldalukról. Így persze nagyon sok követőjük is van.

IStenes Bence pedig többek között a Youtube-on is készít egy showműsort, amelyben rendszeresen hív meg sztárokat, többek között Fluor Tomit, Marics Petit, Járai Mátét vagy éppen Kovácsovics Fruzsinát. A pár pedig nemrégiben arról számolt be, hogy vidéken vettek egy ingatlant, és korábban már videót is feltöltöttek arról, hogy kezdődött meg a ház felújítása. Ha erről majd tájékozódni szeretnétek, érdemes felkerni a Youtube-oldalukat is,

ahol majd még több videó is meg fog jelenni valószínűleg ezekről a munkálatokról.

Csobot Adél pedig nemrégiben egy másik szenzációs fotóval jelentkezett, amelyen megmutatja, hogy milyen autóval jár, a poszt amúgy nagyon sok pozitív visszajelzést kapott, és persze még több kedvelést az online térben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás