promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan megbukott Istenes Bence műsora, labdába sem rúghat a Szerencsekerék mellett
Borítókép:  youtube.com/UNICEF Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Tippelj és vidd el! nézettsége pár nap alatt közel a felére csökkent, Dancsó Péter is felmosta a műsorral a padlót.

Az RTL hatalmas durranásnak szánta a május 15-én indult Tippelj és vidd el! című műsort, amiben Istenes Bence játékosainak meg kell mondaniuk, hogy a különböző termékek mennyibe kerülnek. Egyértelműen a Kasza Tibi-féle, TV2-n sugárzott Szerencsekerék ellen akart menni a csatorna ezzel, de úgy tűnik, hogy csúnyán mellélőttek a készítők, ugyanis nagyon hamar elveszítették a közönség érdeklődését.

A 20. heti nézettségi adatok alapján május 15-én, hétfőn elég jól kezdett a Tippelj és vidd el!, hiszen a nap legjobban teljesítő programja volt, de rohamosan elkezdett zuhanni a nézettsége, ami péntekre kis túlzással majdnem a felére csökkent. Hétfőn még a Szerencsekereket is megverte a 18-49-es tartományban, de utána Kasza Tibi visszavette az irányítást – pedig a Szerencsekerék mostani évadának nézettsége jóval gyengébb, mint az előző szezoné.

A TV2 sorozata, a Pepe rettenetes nézőszámokat produkál, az RTL-es A mi kis falunk viszont szépen szerepel, így elmondható, hogy az RTL és a TV2 továbbra is ádáz harcot vív a nézők kegyeiért, és mindkét csatornának megvannak a maga erősségei és gyengeségei – utóbbi kategóriába tartozik a TV2-féle, celebekkel telezsúfolt Párharc, ami szintén elég nagyot zuhant a 20. héten.

Összességében egy hajszállal csupán, de a TV2 nyerte a heti nézettségi versenyt az RTL-lel szemben – őket követi holtversenyben a Mozi+ és a Film+, majd az M4 Sport, ami hatalmasat kaszált a Bajnokok Ligájával.

A Tippelj, és vidd el! bukása valószínűleg annak köszönhető, hogy maga a műsor a nézői kommentek alapján nagyon nevetséges, a játékosok túlpörögnek, így egész kellemetlen nézni az egészet. Az internet fenegyereke, Dancsó Péter is csinált egy videót róla, és ő is rávilágított nagyon humorosan arra, hogy mennyire furcsa az egész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás