promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lázban egy egész ország, még senki nem vette át a 17 milliárd forintnyi lottó főnyereményt
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A helyi országos lottó történetében rekordméretű lenne, ha nem találna gazdát a határidő lejártáig a sokak által áhított 70 millió dollár. 

A valaha volt legnagyobb, fel nem vett nyereményhez lehet hamarosan szerencséje a kanadaiaknak, ugyanis az országos lottótársaság már ki is adta a riasztást. Ugyanis tavaly júnusban egy nagyjából 70 millió dollár értékű főnyeremény talált gazdára a Lotto Max játékában. Azonban hatalmas meglepetésre azóta sem jelentkezett az irdatlanul hatalmas összeg tulajdonosa, aki magyar forintra átváltva 17 milliárddal lenne gazdagabb többségüknél. A kanadai cég illetékesei szerint az elmúlt időszakban igencsak megugrott a próbálkozók száma, akik azt igyekeznek bizonyítani, hogy a telitalálatos szelvény az ő birtokukban volt, csak hát elvesztették azt. Egyelőre sikertelenül.

Egészen pontosan június 28-ig van ideje jelentkezni a hihetetlenül magas összes jogos követelőjének a nyereményére, különb az egész visszaforgatásra kerül a játék érdekében.

Az OLG nevű társaság bíztatja az összes játékosát, hogy nézzék át a szelvényeiket, és bízzanak a lehetetlenben, ami a számaikat illeti. A szervezők csupán csak annyit árultak el, hogy Toronto közelében adták fel a nyertes számsort, ám többet nem kötöttek a közvélemény orrára. Az ok nagyon egyszerű: annyira szeretnék kifizetni a 70 millió kanadai dollárt, hogy még abba is belemennek, hogy ne legyen meg a nyertes szelvény. Állításuk szerint odaadják a győztesnek a pénzt, ha az hitelt érdemlően bizonyítani tudja igazát és kilétét. Vannak egyéb támpontjai is a cégnek a nyertest illetően, azonban ezeket logikusan nem árulják el senkinek.

Beszámoltak arról is az OLG-től, hogy csak az előző két hétben 760 telefonhívást kaptak olyanoktól, akik azt állították, hogy a lottónyeremény őket illeti. Az emberek többsége már az első rostán kiesik, és eddig még senki sem felelt meg a kívánt, de titkolt paramétereknek. A szóvivő a lottó társaságtól elárulta, hogy, ha nem sikerül megtalálniuk Kanada új milliomosát, akkor promóciókba, új nyereményekbe és a jackpotba forgatják vissza a 17 milliárd magyar forintnyi valutát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás