promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Duplán nyert a lottón egy házaspár, felvállalták magukat és a szerencséjüket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fél milliárd forintnyi nyereménnyel új életet kezdhetnek mind a ketten, akár együtt, akár külön-külön. ​

Sajnos nem magyarországi lottónyertesről számolhatunk be, ugyanis tegnap este nem volt szerencséje a hazai játékosoknak. A Skandináv Lottó sorsolása után ugyanis nem örülhettük telitalálatos szelvénynek, így a heti szerény, 55 milliós főnyeremény után a jövő hétre már egészen tisztességesnek mondható, 115 milliós összeg várja a gazdáját, vagy gazdáit a tökéletes, hét számból álló kombináció esetén. Mint ismert, Magyarországon ezzel a fajta lottóval lehet a legkönnyebben nyerni. Ausztráliában kissé másként épül fel a lottók rendszere, ott egyfajta hibridje a játék a lottónak és a kaparós sorsjegyeknek. 

A New York Post árulta el, hogy még tavasszal egy hét leforgása alatt két darab telitalálatos lottószelvényt is összekapartak, így meggazdagodva akár egy életre is. A wollongongi feleség csúnyán összeveszett a férjével, amiért az az megelőző héten nem a kedvenc számaival játszott. A házaspár a perlekedés után napokig alig szólt egymáshoz, a férj pedig napról napra egyre rosszabbul viselte mindezt. Tompultsága a fáradtságában csúcsosodott ki, így pár nap alatt kétszer lottózott. Ezzel pedig megteremtette az esélyt maguknak kétszer is a nyereményre. A csoda pedig megtörtént. 

Miután a férfi rájött, hogy mind a két szelvénnyel nyerni tudott, megfordult a fejében, hogy csak egyet vall be a feleségének. Ám az eufória, amit már az első megnyert millió dollár miatt éreztek, megkönnyítette a dolgát a döntésben. Beszámolt arról is az asszonynak, hogy valójában duplán lettek ausztrál milliomosok, mert két nyertes szelvényük is van. A jó döntés után még nyilatkoztak is a lottó-társaságnak. Elárulták, hogy nem csak a saját otthonuk felújításába fognak majd, hanem jelentősen megtámogatják a nehéz anyagi helyzetben lévő lányukat is. Továbbá beszámoltak arról, hogy máris tervezik világkörüli utazásukat is, amivel kipihenhetik hosszú házasságuk fáradalmait is. 

Várjuk olvasóink leveleit arról, hogy miként dolgozták fel egy-egy nyeremény megszerzését valamilyen szerencsejáték során. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás