promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv lottó: a kisemmizett Szerencsejáték Zrt-t ezekkel az új számokkal lehetett ma megkopasztani
Borítókép:  Youtube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Duna tv nézői szerda este ismét élő adásban izgulhatták végig a gépi és a kézi sorsolást a főnyeremény reményében.

Több hétnyi már-már szenvedéssel felérő sikertleneség után az elmúlt szerdán végre újra telitalálatos Skandináv Lottó szelvényt üdvözölhettünk. A főnyeremény szerencsés gazdája majdnem fél milliárd forinttal lett gazdagabb, és alapozhatta meg hátralévő életét. Egészen pontosan a híres 7/35-ös játék telitalálatos nyertese 468 millió 909 ezer forintot nyert el a nagy közös kasszából. Önkéntes adónak is szokták csúfolni a lottójátékokat, de azért alighanem sok irigye lehetett a múlt heti hetes tulajának.

1999-es születése óta folyamatosan az egyik legnépszerűbb szerencsejátéknak számít hazánkban a Skandináv lottó. A számhúzós játékok közül itt a legnagyobb az esély a győzelemre. Korábban az is előfordult, hogy hetekig minden egyes játékhét alkalmával volt héttalálatos szerencsefia. A lottójátékok esélyeiről, a főnyeremény iránti olthatatlan vágyunk kiahsználásáról cikkeztünk a minap. 

Lássuk tehát, hogy 2023-ban a 22. héten milyen számokat kellett beikszelned ahhoz, hogy milliomos legyél. Az fő nyeremény nem volt túl veretes, de az esélyek most is a játékosok pártján álltak. Lássuk, hogy Fortuna mit godolt minderről. 

Gépi sorsolás: 1, 2, 5, 11, 12, 19, 20.

Kézi sorsolás: 3, 9, 13, 20, 21, 31, 34.

Nyeremények:

7 találatos szelvény nem volt. 

6 találatos szelvény  81 darab, nyereményük egyenként 178 075  forint;

5 találatos szelvény 2 876 darab, nyereményük egyenként  5 015 forint;

4 találatos szelvény 38 336 darab, nyereményük egyenként 1 705 forint.

Az e heti sikertelenség fényében a jövő héten már 115 millió forint lesz a várható főnyeremény, amiért újra érdemes lesz harcba szállni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás