promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hazai lottónyertes elbukhatja az álomnyereményét, elindult a visszaszámlálás
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Túlzás nélkül állíthatom, hogy mindannyian álmodoztunk már arról, hogy milyen lenne megnyerni valamelyik játék főnyereményét és ezzel a milliomosok sorába lépni, különösebb erőbefektetés nélkül.

Ez az álom most valakinek valóra vált, azonban eddig nagyon úgy tűnik, hogy nem kíván élni a lehetőségével. Március elején valakinek 5+1 jó találata volt az Eurojackpot nyereményjátékán, azonban a szerencsés nyertes eddig nem jelentkezett a pénzéért. Erre június 9-ig van lehetősége, utána az összeg ismét a Szerncsejáték Zrt. tulajdona lesz (át nem vett nyeremény címszó alatt) és ez egy különsorsolásos nyereményjáték útján ismét elvihető lesz, esetleg más nyereményjáték alapokat egészítenek ki vele.

A számok, amelyekkel ezt a hihetetlen összeget megnyerték, a 6, 17, 22, 39, 46, 5 és a 12.

Bár azt gondolnánk, hogy aki játszik, az árgus szemekkel figyeli a sorsolást is, mégsem egyedi, hogy több tízmillió forint marad bent. Ennek számos szerencsétlen oka lehet: elveszítette a szelvényt az illető, esetleg nem figyelte a sorsolást és nem is tud róla, hogy nyert. Azonban lehet tudatos oka is annak, hogy valaki nem veszi át a nyereményt. Több lottónyertesről lehetett olvasni, akinek hirtelen rászakadt vagyon teljesen tönkretette az életét és mindent megváltoztatott, csak nem éppen a jó irányba.

Kis érdekesség az eddigi legnagyobb át nem vett nyereményekről, hogy eddig hét esetben veszett el a tulajdonosa 100 millió forint feletti nyereménynek.

Az Ötöslottón 2017-ben másfél milliárd forint maradt bent.

A Hatoslottónál ez az összeg 214 millió forint volt.

A Jokerben 245 millió forint maradt árván.

Azonban Eurojackpot nyeremény (eddig) még sosem jutott erre a sorsra.

Amennyiben esetleg magadra ismertél, akkor a nagynyertes telefonvonalon jelentkezhetsz a pénzedért. Ennek az elérhetőségét lottózokban kihelyezve, illetve a Szerencsejáték Zrt. oldalán is megtalálhatod. Itt telefonvonalon keresztül ellenőrzik, hogy valóban a nyertes szelvény van-e nálad, utána pedig személyesen történik meg a nyertes beazonosítása. A nyeremény utalás formájában érkezik, Euro-ban, így fontos, hogy legyen nyitott, Euro alapú bankszámlája.

Forrás: bet.szerencsejatek.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás