promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eladtam az ártatlanságom egy idegennek, azonban ő a tudtomon kívül örömlányt csinált belőlem
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

21 éves vagyok és egészen az előző hétig sohasem volt testi kapcsolatom. Annyira untam, hogy az egész társaságban csak nekem nem volt még részem intimitásban, hogy úgy döntöttem, ezen a hétvégén mindenképpen túlesek rajta egy vonzó férfival.

Hogy ez jó döntés volt, vagy sem, az vitatható, de mivel szerelem egyáltalán nem volt kilátásban és pedig tényleg túl akartam rajta esni. A tervembe senkit nem avattam be, csak szimplán felöltöztem és lementem egy viszonylag drága bárba. Nem akartam valami körutas csehót, a sok részeg alakkal, viszont kellett egy kis szíverősítő az elhatározásomhoz.

A második koktélomnál észrevettem egy férfit, aki szimpatikusnak tűnt, szintén egyedül ült, szemmel láthatóan senkit sem várva. Elég határozott lány vagyok, így nem volt probléma kezdeményezni.

,,Szia! Leülhetek?"

Mintha kizökkentettem volna valamiből, aztán kínosan sokáig gondolkodott.

,,Végülis... miért is ne. Csak még sosem csináltam ilyet."

Nem igazán értettem mire gondol, de magamban tartom a frappáns válaszomat, hogy még én sem. Rendelt nekem egy italt, majd megkérdeztem, hogy feljönne-e hozzám. Ismét a kínos gondolkodás, végül igent mondott. Innentől kezdtem gondba lenni, mert csak elképzelésem volt arról, hogy hogyan folytatódik egy ilyen kaland, a dolgomat pedig ő sem könnyítette meg.

Nem messze laktam, így gyorsan felértünk. Itallal kínáltam, amit elfogadott. Hosszasan szemeztünk, csend állt be a beszélgetésbe.

,,Megcsókolsz?"

,,Öhm, igen, nem tudtam, hogy szabad-e."

Tetszett az udvariassága, azonban szerettem volna ha irányítanak, így megkértem, hogy tegyen velem úgy, mintha csak a barátnője lennék. Benne vagyok mindenben. Ettől láthatólag kicsit oldódott és vadabbul kezdtünk csókolózni. A keze is eltévedt, furcsa volt az érintés ilyen helyeken, de kellemesen bizsergetett. Majd hátradöntött és olyan helyen kezdett nyelvcsatázni, amitől majdnem a plafont kapartam. Mikor azt éreztem, amit akkor szoktam, ha magammal kettesben romantikázok, akkor felültem és jeleztem, hogy viszonoznám a szívességet. Elsőre elég esetlenül fogtam meg a kormányrudat, azonban nagyon élveztem a kísérletezést. A hanghatások miatt úgy gondolom, hogy ő is. Leállított, azzal, hogy:

,,Érezni akarlak."

Tudtam mi jön és a torkom a szívemben a dobogott.

,,Legyél óvatos, kérlek."

,,Úgy szereted? Ez nagyon izgató."

Majd finoman megtörtént az egyesülés. Felszisszentem, ő pedig megcsókolt és egyre beljebb hatolt, majd elkezdett mozogni. Hamar megszoktam az érzést és nagyon tetszett.

,,Gyorsíthatsz."

Szót fogadott és hamarosan az ő öröme is beteljesült. Megcsókoltam, majd gyorsan kiszaladtam megtisztálkodni, ezt a részét kihagynám a történetnek.

Mire visszamentem már fel volt öltözve és a kezébe fogta a tárcáját.

Az elején kellett volna megbeszélnünk, nem tudom mennyi most a tarifa, de itt van 40. Köszönöm az estét. Lehet, hogy kereslek még.

Majd kisétált az ajtón. A szekrényen ott volt a két darab 20 ezres. Soha többet nem megyek abba a bárba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás