promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzeneggerről elképesztően laza kép készült nem messze Magyarország határától
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Buliznál egyet Kalifornia volt kormányzójával? Nem kell messzire menned, ugyanis mindenki kedvenc filmsztárja éppen egy kis ausztriai településen ünnepel, nem is akárkikkel.

Egyik munkatársunk (aki nagy Swarci rajongó, de valószínűleg nincs ezzel egyedül) vette észre, hogy a híres filmsztár repülőre ült és bizony egy Magyarországhoz egészen közeli kis településen ünnepel egy igen különleges alkalmat. A képfelirat szerint a régi általánosiskolai osztálytársaival ült be egy kellemes hangulatú vendéglőbe. Az ominózus étterem, ahol ez a díszer társaság összegyűlt, egy Thal nevű településen található, mely az ausztriai Stájerország egyik kis mezővárosa.

Arnold híres a visszafogottságáról és a sztárallűr mentes életéről, valamint arról, hogy mindig, minden rajongójához van egy kedves szava. Szívesen beszélget az emberekkel, ennek is köszöhető a máig töretlen népszerűsége.

Ezen a fotón is sugárzik róla a béke és a nyugalom, egy teljesen átéagembernek tűnik, aki élvezi a barátai társaságát. Valószínűleg a kedves személyiségének köszönhető az is, hogy több tíz év távlatából is ilyen erős baráti kapcsolat fűzi a képen látható férfiakhoz.

Nem tudunk szó nélkül elmenni amellett sem, hogy mennyire sármos és jóképű még 75 évesen is, valószínűleg ezt az egészséges életmódjának is köszönheti. Az asztalukon láthatjuk, hogy alkoholt egyikük sem fogyaszt, vízzel és kávéval koccintanak, ami nagyon menő és sokaknak szolgálhat követendő példaként ahhoz, hogy nem kell alkohol a felhőtlen szórakozáshoz. A többi férfi is igen fiatalos, pedig (Arnold korából kiindulva) ők is bőven elmúltak már 70 évesek.

Bár Schwarzi a politikai pályát maga mögött hagyta (annak ellenére, hogy imádták az emberek), nem telnek tétlenül a mindennapjai. A színészetet, amiről sokszor nyilatkozta, hogy az élete egyik értelme a mai napig aktívan űzi, olyannyira, hogy épp idén jelenik meg a Kung Fury 2, melyben egy igen fontos karaktert alakít majd.

A kommentszekció is teljesen felrobbant és külön öröm, hogy nem találunk gyűlölködő kommentet, mindenki jó egészséget kíván a sztárnak és egyszerűen örülnek neki az emberek, hogy boldog.

Ezután a kép után nem is tudunk mást írni, csak ami magától értetődő: Imádjuk Arnold Schwarzeneggert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás