promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva és Vajna Tímea is mellbedobással igyekezett lájkcunamit okozni - válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar hírességek közül persze Gregor Bernadett, és Dobó Kata kívánatos képeit is elővettük.

A válogatás rovatunkban ismét a villantásoké volt a főszerep, és bizony még Gregor Bernadettről is elő tudtunk halászni néhány régebbi bikinis fotót. A színésznő úgy érzi, hogy a színpad már nem neki való, így a háttérbe vonulna. Gregor Bernadett sajnos már nem látja magát a színpadon 15 év múlva, de imádja a rendezést, így abba akar több energiát fektetni.

Jessica Simpson neve is újra előkerült, aki amióta letette az alkoholt, szenzációsan néz ki. Meg is mutatta mindenkinek a bombázó testét.

Vajna Tímea továbbra is Los Angelesben él, és nem olyan rég a magyarországi rokonok is meglátogatták. Andy Vajna özvegyének már csak egy gyerek hiányzik az életéből, de remélhetőleg az is össze fog jönni valamikor. Most Vajna Tímea legdögösebb villantásait szedtük össze a közelmúltból.

Heidi Klum is gyakran megfordult már a válogatásban, de most ismét a lányával közösen vetkőzött le egy reklám kedvéért.

Baukó Éva rengeteg mindent átélt a Való Világ óta, ami már nagyon a múlt. A népszerűsége töretlen, mivel már csaknem 200 ezren követik Instagramon. Remélhetőleg nagyot fog robbantani, ha ezt sikerül átlépni. Baukó Éva mostanság cipruson töltötte a szabadidejét, és rengeteg kívánatos fotóval lepte meg a rajongóit.

Szabó Zsófi közben Olaszországot látogatta meg, és ő is igazán bevállalós képeket posztolt magáról, amit nem szabad kihagynotok.

Dobó Kata legutóbbi filmje, az „El a kezekkel a papámtól!” nyerte a legjobb mozifilm díját a San Diegó-i Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon. Láthatjátok ezt is, de akkor meg főleg kattintsatok, ha a forró képeire vagytok kíváncsiak.

Érkezik persze az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita is, aki nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma.

Jövő héten is zakatol tovább a válogatás rovat, ahol a magyar és külföldi hírességek, valamint celebek legjobb villantásaival találkozhattok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás