promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A Lidl-ben droidok vásárolnak” - Alekosz beolvasott a magyar vásárlóknak, népharag zúdult a botránycelebre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz alaposan magára haragította a Lidl vásárlókat.

Alekosz nem szereti, ha nem beszélnek róla. A botrányceleb mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatosan polgárpukkasztó, nagy visszhangot keltő posztokat rakjon ki a közösségi oldalára, és régóta harcol azért is, hogy visszahívják a televízióhoz. Utóbbiba fektetett ideje és energiája meg is térülhet végre, a TV2 lecsapott az egykori villalakóra, és egymás után invitálja meg a különböző produkcióiba.

Láthattuk a Hal a tortán-ban, majd a Szerencsekerék-ben, és már leforgatták vele az Ázsia expressz új évadának epizódjait is, ami ezúttal Mexikóban fog játszódni.

Alekosz mindig is egy szókimondó, "ami a szívemen, az a számon" típusú ember volt, valószínűleg ezért is szerették meg annyian a Való Világban, és ezért tett szert ilyen hatalmas rajongótáborra. Most viszont lehet, kissé túllőtt a célon, hiszen egyenesen a magyar vásárlókat célozta meg legfrissebb bejegyzésével, mégpedig azokat, akik a Lidl-ben szoktak vásárolni.

Alekosz azt állítja, hogy egyik este egy őrjöngő férfi akarta őt elkapni, aki besétált utána az egyik rádió székházába, és kikérte magának, hogy ő nem egy olyan droid, mint akik a Lidl-be járnak. A botrányceleb ennek kapcsán kifejtette, hogy pár napja megállapította, hogy

„a Lidl-ben droidok vásárolnak, ugyanis ott mindenféle logikát nélkülözve ugrálnak a vásárlók kasszáról kasszára, ha azt a bemondónő úrikedve éppen úgy kívánja”.

Alekosz - aki önmagát CBA-pártinak vallja - szerint felfoghatatlan tömeghipnózis van a Lidl magyarországi üzleteiben, és azt az őrjöngő férfi példátlan viselkedése is jól demonstrálja, hogy milyen a fanatikus Lidl vásárló. Az egykori villalakó "lidlihipnotizált lidlistának" nevezte a vásárlókat, amit szemmel láthatóan sokan magukra vettek, hiszen többen is kikérték maguknak, hogy Alekosz ilyet írjon a magyar emberekről.

„Akkor az apád és testvéred is azok, őket ugyanis lehetett ott látni, mondjuk egy helyesírási szótár is kéne....”

„Arra leszek kíváncsi, amikor egy ilyen nagy cég, mint az általad megnevezett üzletlánc, leperli rólad a zoknit is, akkor mi marad? A blikk-nek panaszkodsz majd 15000 ft-os interjúkban?”

„Ember, mindenkit oltogatsz, azt ha le akarják pukkasztani az agyadat, meg sírsz-rísz, rendőrség. Remélem, meg fog valamelyik, nagyon megver”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás