promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendőrt hívtak Alekoszra, csapatostul vonultak ki az izomceleb miatt
Borítókép:  Nagy Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

8 rendőrnek kellett megfékeznie Alekoszt. A görög botrányhősnél elszakadt a cérna.

Alekoszról tudni kell, hogy nagyon szeret az otthon melegében és kényelmében, visszafogott körülmények között zenét hallgatni csinos hölgyek társaságában, miközben a szivar mindig ott van a kezében. Azonban most úgy tűnik, hogy az egykori villalakó túlzásokba esett a hangerőt illetően, ugyanis az egyik szomszéd ráhívtak a rendőröket.

Alekosz egy felháborodott Facebook-videóban számolt be arról, hogy megjelent nála a BRFK 3 járőrautóval és 8 emberrel jelent meg náluk, hogy halkítsák lejjebb a Királyt, mert zavarja a szomszédokat. Mi több, a rendőrök állítólag még azt is mondták Alekosznak, hogy 200 ezer forintos pénzbüntetésre számíthat, amennyiben nem buliznak csendesebben.

Alekosznál nem kicsit szakadt el a cérna emiatt, túlzásnak érzi, hogy egy csendháborításért, egy hangos zenéért ennyi rendőrt küldenek ki.

„A többszörös visszaeső, körözött bűnözőt, a vértesi veszett vadat, a Lajcsit nem üldözték ennyien, mint amennyien minket, azért mert mi a Királyt hallgatjuk, a Jimmy-t! Hát azért álljon már meg a menet!”

- fakadt ki a videóban Alekosz, aki mögött csinos partnere helyeslően bólogatott.

Alekosz még azt is mondta, hogy ez a szomszéd paradicsommal, tejföllel, ketchuppal, tojással is megdobálta az ablakukat, majd a csinos hölgy elpanaszolta, hogy milyen sok időbe telt levakarni a zsíros tejfölt az ablaküvegről.

Hogy aztán mennyi igaz a történetből, azt nem tudni, de nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy mezei csendháborításért ennyi embert küldött volna ki a BRFK, akik ráadásul szirénázó autókkal álltak meg a ház előtt - ahogy Alekosz mondta. Azért ne felejtsük el, hogy az izomceleb hajlamos a nagyotmondásra és a valótlan állításokra: gondoljunk csak arra, amikor azt állította, hogy szerepelni fog az Üvegtigris 4. részében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás