promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az ufó olyan, mint a nő” - Alekosz azonosítatlan repülő tárgyat látott, komoly dologra figyelmeztet
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz még Farkas Bertalant is belekeverte a nagy földönkívüli-ügybe.

Jelenleg az egész világ mondhatni ufó-lázban ég, főleg, hogy egy nemrég megtörtént incidens óta még az amerikai légierő sem zárja ki az űrlények létezését. Rengetegen hisznek a földönkívüliekben, hiszen sokak szerint nagy butaság lenne azt gondolni, hogy az egész világegyetemben csak a Földön alakult ki intelligens élet – ráadásul a folyamatos, többnyire megmagyarázhatatlannak tűnő ufó-észlelések is kifejezetten elgondolkodtatják az embereket.

Magyarországon is volt már furcsa ufó-észlelés, így itthon is egyre több embert foglalkoztat az űrlények témája még úgy is, hogy az „ufó” szó nem egyenlő a földönkívüliekkel, csupán az azonosítatlan repülő tárgyakra használják – persze az más kérdés, hogy vajon földi, vagy idegen objektumról van szó.

Úgy tűnik, hogy az ország egyik legnagyobb botrányhőse, Alekosz is látott nemrég ufót, ráadásul nagyon nem tetszik neki, hogy az amerikai légierő is lelőtt ilyen objektumokat, hiszen könnyen lehet, hogy ebből még gondunk lesz – de a híresség talált megoldást is:

„Amerika fölött lelőttek négyet. Japán fölött lelőttek kettőt. Kanada fölött lelőttek egyet. Na, így aztán tényleg messzire fogunk jutni. Eljönnek ide fene tudja hanyadik ősi galaxisból, hogy fölvegyék velünk a kapcsolatot, a hülyéje meg lelövi.

Megse várja, hogy mit akar az. Rögtön lelövi. Pedig csak idő kell neki. Az ufó olyan mint a nő. Hezitál, kéreti magát. De ez még nem jogosít föl, hogy lőjek. Az amerikai katonáknak bekéne végre fejezniük a Crysisosdit, egyelőre békevan.

Miért nem küldik föl a Bercit! Az majd beszél velük. Ő már úgyis volt az űrbe. Küldjék csak föl! Menjen csak a Berci!! Édesapám volt a gépkocsivezetője, ismerem énis. Tudom, hogy mit tud. Mondhatni ebben az ügyben Berci stratégiailag gócpont.

De akár nemzetbiztonsági kockázat is lehet. Mert a földönkívüliek mindig a közülükvalókkal, tehát egy, az űrben is otthonosan mozgó emberrel szokták fölvenni a földi kapcsolatot. Így Farkas Bertalan dandártábornok vadászpilóta, a nagy esélyes.

A helyzetünk kétség kívül komoly. Ma reggel itthon készítettem egy fölvételt, amin egy, azonosítatlan repülő tárgy látható. A felvétel annyira ijesztő és sokkoló, hogy azt, itt, megmutatni, nem lehet. Jólláthatóan földönkívüli értelmet ábrázol”

– írta Alekosz a közösségi oldalán.

Alekosz helyenként egészen furcsa eszmefuttatása mögött egy olyan valós aggodalom állhat, amit még rengetegen éreznek világszerte, hiszen ha tényleg földönkívüliek látogattak meg minket, mi pedig lelőttük őket, akkor az valóban komoly következményekkel járhat – és a jelek szerint ezzel a Való Világ 4. szériájának győztese is pontosan tisztában van.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás