promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Giganagyot hibázott Kasza Tibi a Szerencsekerék-ben, Alekosz rendesen helyretette a műsorvezetőt
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi csak nagyot nézett Alekosz reakcióján, izgalmas volt a Szerencsekerék legutóbbi adása is.

Továbbra is hatalmas sikerrel fut a TV2-n a felélesztett Szerencsekerék, amiben izgalmas feladványok, érdekes játékosok, értékes nyeremények és persze a műsorvezető, Kasza Tibi utánozhatatlan humora várja a szórakozni vágyó nézőket. A tegnap esti adás is rendkívül különleges volt, bár nem csupán az imént felsorolt elemek miatt, hanem az aktuális sztárvendég miatt is.

A Szerencsekerék legutóbbi részében nem más szerepelt, mint a Való Világ 4 győztese, a botrányhős Alekosz, aki egyáltalán nem hazudtolta meg önmagát, hiszen folyton olyan dolgokat mondott, amikkel a fél országot kiakasztotta, ráadásul szinte megállás nélkül csapta a szelet a többi játékosnak – sőt, még Sydney van den Bosch is kapott tőle egy meglepően kedves bókot, szóval rá is kivetette a hálóját a sztár.

Viszont volt a műsorban egy olyan pillanat is, ami talán még a többinél is kellemetlenebb volt, ugyanis Kasza Tibi éppen Alekosz „hivatalos” leírását kezdte el sorolni, mikor hibázott, elvétette a sorrendet, az egykori villalakó pedig rendesen ráförmedt – a műsorvezető pedig olyan frusztrált lett, hogy még a papírját is odacsapta egy kicsit a pulthoz, majd elnézést kért.

Persze nem volt harag, hiszen utána Kasza Tibi hibátlanul felsorolta a lehengerlő, és egyben mókás jelzőket Alekosszal kapcsolatban, a közönség pedig nagyokat nevetett. Még Sydney van den Bosch is önfeledtek kacarászott, szóval nagy sikere volt Alekosznak – bár a játékot sajnos nem sikerült igazán eredményesen zárnia.

Itt lehet megtekinteni a videót Kasza Tibi hibájáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás