promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Távozik a Szerencsekerék, lekerül a képernyőről az ország legnépszerűbb vetélkedője
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár nap, és elbúcsúzik a Szerencsekerék.

A Szerencsekerék jelenleg az ország egyik legnézettebb műsora a TV2-n. Folyamatosan a nézettségi toplisták élén áll, és toronymagasan uralja a hétköznap estéket. A Kasza Tibi és Sydney van den Bosch által vezetett formáció ugyan sok kritikát kap a nézőktől, de ez egyáltalán nem mutatkozik meg a népszerűségében.

A 3. évad nagyjából 2 hónapja megy már, és az már biztos, hogy valamikor a nyári időszakban vissza fog még térni vadonatúj adásokkal, de előtte egy kis szünetre vonul. Már azt is tudjuk. mikor távozik az ország legpörgősebb showja.

Az utolsó adást március 10-én, pénteken láthatjuk majd, aztán egy másik régi kedvenc, a Zsákbamacska veszi át a helyét, amit Majka, Pápai Joci, és Pap Dorci fognak vezetni. A 90-es évek nagysikerű produkciójának felújított, modernizált változatát minden hétköznap este 19:50-től láthatjuk majd a TV2-n.

Addig Kasza Tibi és Sydney is pihen egy kicsit, de nem sokáig, hiszen hamarosan elindulhatnak a Szerencsekerék 4. évadának adásfelvételei. Azt nem tudni, hogy a 3. évad utolsó adásaiban kik lesznek a sztárjátékosok, és azt sem tudnánk megtippelni, hogy a következő évadban melyik hírességek fognak szerencsét próbálni az ország legpörgősebb showjában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás