promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerencsekerék kvíz: a magyar sztárok csúnyán elbuktak ezeken a feladványokon, te ügyesebben kitalálod őket?
Borítókép:  TV2 Play
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Okosabb vagy, mint azok a magyar sztárok, akik felsültek a Szerencsekerék-ben?

A Szerencsekerék jelenleg a legnézetteb hétköznapi műsor Magyarországon, ami nem csoda, hiszen egy pörgős vetélkedő, amivel a nézők együtt tudnak játszani a játékosokkal. Mindannyian jól emlékezünk a műsor korábbi verziójának legendás megfejtésére, a "tudja, hol szeret a cápa"-ra, de a Kasza Tibi által vezetett változatban is nagyon sok rossz, illetve sajátos megfejtést hallhattunk már.

A jelenleg is futó évadban rekordmennyiségű rossz megfejtés született már - olyanok is, amik köröket vernek a "cápára". A 3. évadban Jakupcsek Gabriella több fordulóban is meglepő megoldásokat mondott be, de Gáspár Evelin, Jolly, és Kulcsár Edina is okozott néhány mókás pillanatot. Az egykori szépségkirálynő férje, G.w.M a fődíj játékban vérzett el egy pofonegyszerű feladványon, míg a Schobert-testvérek, Lara és Norbika parádés nyelvújításba kezdtek a stúdióban.

A Tények Plusz nemrég készített egy válogatást a legjobb bakikról, amiket a magyar sztárok ejtettek a Szerencsekerék-ben, és mi is most egy különleges kvízt hoztunk nektek, amivel bárki maximális pontszámot tud elérni.

Az alábbi kvízben összeszedtük a 3. évad eddigi legnagyobb bakijait, amiket a magyar sztárok ejtettek a műsorban.

Minden kérdésnél azt fogjátok látni, hogy az adott celebek milyen formában látták a Szerencsekerék feladványait, mikor meg kellett fejteniük. A válaszlehetőségek között pedig két megoldást fogtok látni: az egyik a helyes megfejtés, a másik pedig az, amit a magyar sztárok mondtak be.

Bár ezt bármiféle támpont nélkül is könnyedén meg tudnátok csinálni hibátlanul, a fenti videóban kaphattok egy kis segítséget. De ha csak egy jót akartok nevetni, akkor is érdemes megnézni, hogy miként buktak el a celebek Kasza Tibi műsorában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás