promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs bejelentés Leonardo DiCaprio óriásmellű barátnőjével kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leo DiCaprio legújabb barátnője egy angol bugyi modell, de nem ez a legizgibb infó, hanem...

A legfrissebb hírek szerint végre megtörténik a csoda, és immár nem egy tinikorból éppen csak kilépett fiatal lányt választott magának Leonardo DiCaprio. Az egyszeres Oscar-nyertes színészóriás állítólag egy már 28 éves szépséggel kezdett el randevúzni, akivel egyelőre távkapcsolatban lesz kénytelen élni. Ugyanis a hollywoodi sztár legújabb kiszemeltje kivételesen nem egy olasz vagy ez izraeli szépség, hanem angol. A hamvasan színes bőrű Maya ráadásul kivételesen nem egy ismeretlen hölgyike, ugyanis Nagy-Britanniában komoly népszerűségnek örvendő televíziós-személyiség.

Ráadásul a kedves arcú Maya korábban olyan híresség párja volt évekig, mint a rapper Stormzy. A bristoli születésű lány azonban az elmúlt hetekben-hónapokban már DiCaprio bűvkörében élt. A Sun szerint korábban már több randevújuk is volt New Yorkban, ám az elmúlt időszakban már Londonban is több helyen feltűntek egymás társaságában. Természetesen Leo most is titkolózó, és a lehető legkevesebb jelét kívánja adni annak, hogy összetartoznának.

Azonban a Sunnál jelentkező jóakarók szerint igenis több van a két híresség között, mint barátság. A brit Love Island igencsak népszerű műsorvezetője a találgatás szerint még nem akar az örökifjú, de már 48 éves művészhez költözni. Az ugyanis életvitelszerűen New Yorkban éldegél a ritkás forgatási időszakaitól eltekintve.

Érdekesség, hogy DiCaprio korábban előszeretettel hajtott fel magának húsz feletti barátnőket, akiket aztán 25 esztendős koruk környékén finoman szólva is lepattintott. Legutóbbi párja az a Camila Morrone (aki szintén elképesztően szexi) volt, akinek négy-öt évet is adott az életéből, hogy aztán az a kritikus életkort betöltve szedhesse sátorfáját Leo bácsi manhattani legénylakásából. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás