promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio ezekre a keblekre mondott nemet, de Sofia Vergara is őrülten dögös szettben pózol
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Camila Morrone továbbra is a világ egyik legszebb modellje, de DiCaprio ugyebár már őt is unta.

Idén véget ért Leonardo DiCaprio és Camila Morrone kapcsolata. A modellként és színésznőként tevékenykedő Morrone mindössze 20 éves volt, amikor összejött a nála 23 évvel idősebb színésszel. DiCaprióról és Morronéról 2020-ban még azt rebesgették, hogy hamarosan eljegyezhetik egymást, ráadásul a színész készen áll az apaságra, ám más irányba kezdett el tartani mindkettejük élete. Most Camilának új időszámítás kezdődik az életében. Ettől függetlenül még mindig eszméletlenül dögös. Rengeteg munkája van modellként, szóval továbbra sem unatkozik.

A Modern család sztárja, Sofia Vergara a sorozat után is nagyon aktív. Mai fejjel már ritkán vállal be szexi pózolásokat, de most ismét megtette. Bátran kimondhatjuk, hogy abszolút nem fog rajta az idő. Meg nem mondaná az ember, hogy a színésznő most nyáron lett 50 éves lesz. Írtóra jól áll neki ez a fekete ruha, amiben démonként babonáz meg mindenkit.

Végezetül jöjjön egy igazán bevállalós influenszer, Laura Ospina. Ő az, akinél sosem szokott véget érni a bikiniszezon a rajongói nagy örömére. Mutatunk is tőle pár friss villantást, ami egy kis nyarat tud varázsolni a téli napokba. Azt már nektek kell eldönteni, hogy melyik áll neki a legjobban.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás