promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Tímea és Iszak Eszti Mexikóban kezdett el vetkőzni, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar lányok igazi bombázók – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül érkezik Sophia Chugranis, aki ügyesen influenszerkedik az egyetem mellett.

Gelencsér Timi ugyebár az Exatlon Hungary első évadában versenyző volt, később pedig riporterként találkozhattak vele nézők. A műsor miatt rengeteget tartózkodott Dominikán, de továbbra is imád utazni, úgyhogy sok egzotikus helyről szokott posztolni. Most ismét elmenekült a téli hideg miatt Magyarországról, hogy Mexikóban mutathassa meg magát bikiniben. Ettől még a mínuszoktól sem retten meg, mivel imád snowboardozni. A friss fotói egészen biztosan fel fogják forrósítani a hangulatot.

Iszak Eszti már jó ideje a TV2 műsorvezetője. A Mokka miatt meg kellett szoknia a korán kelést, de hamar belerázódott. Hihetetlen, de Gyurta Dani párja ugyanúgy Mexikót nézte ki egy kis feltöltődére. Iszak Eszti csodálatos napsütésben jelentkezett be az Instagram-oldalán, Tulum városából. A ruhája akkor lenne igazán merész, ha nem vett volna alá bikinit.

Végül érkezzen Sophia Chugranis, aki a Közép-Floridai Egyetem egyik tanulója, de influenszerként igyekszik pénzt keresni. Ügyesen csinálja, mivel az Instagram-oldala nem rég átlépte a 100 ezres követést. Persze ez nem is csoda, mert iszonyatosan kívánatos képeket szokott megosztani a rajongóival.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás