promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Tímea és Iszak Eszti Mexikóban kezdett el vetkőzni, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar lányok igazi bombázók – válogatás

Gelencsér Tímea és Iszak Eszti Mexikóban kezdett el vetkőzni, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar lányok igazi bombázók – válogatás

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Végül érkezik Sophia Chugranis, aki ügyesen influenszerkedik az egyetem mellett.

Gelencsér Timi ugyebár az Exatlon Hungary első évadában versenyző volt, később pedig riporterként találkozhattak vele nézők. A műsor miatt rengeteget tartózkodott Dominikán, de továbbra is imád utazni, úgyhogy sok egzotikus helyről szokott posztolni. Most ismét elmenekült a téli hideg miatt Magyarországról, hogy Mexikóban mutathassa meg magát bikiniben. Ettől még a mínuszoktól sem retten meg, mivel imád snowboardozni. A friss fotói egészen biztosan fel fogják forrósítani a hangulatot.

Iszak Eszti már jó ideje a TV2 műsorvezetője. A Mokka miatt meg kellett szoknia a korán kelést, de hamar belerázódott. Hihetetlen, de Gyurta Dani párja ugyanúgy Mexikót nézte ki egy kis feltöltődére. Iszak Eszti csodálatos napsütésben jelentkezett be az Instagram-oldalán, Tulum városából. A ruhája akkor lenne igazán merész, ha nem vett volna alá bikinit.

Végül érkezzen Sophia Chugranis, aki a Közép-Floridai Egyetem egyik tanulója, de influenszerként igyekszik pénzt keresni. Ügyesen csinálja, mivel az Instagram-oldala nem rég átlépte a 100 ezres követést. Persze ez nem is csoda, mert iszonyatosan kívánatos képeket szokott megosztani a rajongóival.