promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio most túl messzire ment? - Nagy botrányt kavart az Oscar-díjas színész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közfelháborodást okozott a Leonardo DiCaprióval kapcsolatos pletyka.

Számtalan mém született már arról, hogy Leonardo DiCaprio a nála jóval fiatalabb nőket kedveli, ha randizásról van szó. Az eddigi hírhedt korhatár nála 25 volt, azaz amikor egy lány betöltötte a 25. életévét Leo szakított vele, nem számított hány éve voltak már együtt. Így járt legutóbb Camila Morrone modell is, akivel a színész 4 évig alkotott egy párt. 

Ebből a 25 éves kor után dobásból Hollywoodban és világszerte vicc tárgya lett, és DiCaprio a kifigurázások és humoros mémek főszereplőjévé vált. Most azonban a pletykák szerint túl messzire ment, és egy olyan, sokkal fiatalabb lányra vetette ki a hálóját, aki gyakorlatilag még tinédzser. Ez pedig már a színész rajongóinak is sok(k).

A 48 éves Leonardo DiCaprióval a 19 éves modellt, Eden Polanit hozták hírbe. A pletyka, hogy ők együtt vannak, azért kapott szárnyra, mert egymás mellett ültek egy bulin és összeért a karjuk, de a fotókon nem látszik, hogy ennél több lenne köztük. Polani egy izraeli modell (akárcsak Bar Rafaeli, aki DiCaprio exe), és Gigi Hadid óta Leo első újabb barátnőjelöltje. Ha valóban egy párt alkotnak a színésszel, akkor majdnem 30 év korkülönbség van köztük, mely még Leo életében is extrémnek számít. Nem csoda, hogy azonnal pellengérre állították őt a kommentelők és számos gúnyos bejegyzés született róla, sőt, valódi szexuális ragadozónak titulálták, és a többség véleménye szerint ez nincs rendben - írja a New York Post

"Leonardo DiCaprio barátnője olyan fiatal, hogy a középiskolás élményeit még a Covid-19 is megbolygatta."

"Kate Winslet 22 éves volt, amikor Oscarra jelölték a Titanic miatt. Ez a dolog három évvel korábban történt, hogy Leonardo DiCaprio barátnője megszületett volna."

Más azzal poénkodott, hogy a világ legöregebb kutyája is, amely harmincesztendős, idősebb a modellnél. Persze voltak, akik szerint már nem normális egy ilyen nagy korkülönbség.

"Ne viccelődjetek azon, hogy a közel 50 éves Leonardo DiCaprio szó szerint tinikkel randizik, mondjuk csak ki, mi is ő valójában, egy ragadozó."

"Ebben a pillanatban én már nem tudok ezen viccelődni, ha DiCaprio közeledik az 50-hez, és egy tinédzserrel jár, akkor ő egy szexuális ragadozó, legyünk ezzel tisztában!"

- írták a kommentelők a Twitteren. A pároshoz közel állók szerint viszont barátságon kívül semmi nincs köztük, és a pletykák alaptalanok. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás